≫ 

Suspendujte Oaku i igraćemo na stadionu pred 70.000 ljudi: Predsednik Panatinaikosa poslao brutalnu poruku Evroligi! (FOTO)

Rat na relaciji Janakopulos - Evroliga se nastavlja

  • 0
Dimitris Janakopulos po svaku cenu prati utakmice svojih pulena; Printscreen: Youtube/Andreas70

Kontroverzni predsednik Panatinaikosa Dimitri Janakopulos poznat je kao veliki ljubitelj društvenih mreža preko kojih se obračunava sa Evroligom. Ipak, ovoga puta prevazišao je samog sebe.

>>>Olimpijakos izjednačio i produžio nadu za fajnal for! (VIDEO)

Janakopulos je na svoj profil u prvi plan okačio fotografiju na kojoj je predsednik Evrolige Đordi Bartomeu uz poruku:

- Pamtim da si mi govorio kako sam ja jedini koji obraća pažnju na suđenje... Izgleda da su se stvari promenile prijatelju moj. Predlažem ti da ne provodiš vreme prateći moj Instagram kako bi pronašao način da me kazniš. Počni da radiš svoj posao, za koji te plaćamo. Ima ozbiljnih stvari koje prete da unište Evroligu.

Janakopulas očekuje trofeje sa svojim klubom; Foto: Profimedia/Corbis

Predsednih Zelenih ostavio je i dva postskriptuma u kojima je navedeno:

- Čak se i Olimpijakos sa svojim trenerom i tim menadžerom žali. Siguran sam da njih nećeš sankcionisati - i potom je dodao još jedan:

- Vidim da pokušavaš da suspenduješ našu halu Oaka. Nema problema. Igraćemo petu utakmicu, ako je potrebno, na Oaka fudbalskoj areni pred 70.000 navijača!

Da podsetimo, čelnici Evrolige pokrenuli su novi disciplinski postupak protiv predsednika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa zbog fotografija koje je postavljao na svoj Instagram profil.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA