≫ 

Divac došao u Madrid po Dončića! Bogdanović će izgleda dobiti paklenog saigrača (VIDEO)

Kingsi će na narednom draftu, po svemu sudeći, srpskom beku pokušati da pridruže sjajnog Slovenca

  • 2

Predstojeći NBA draft biće sledeći korak u karijeri senzacionalnog Luke Dončića koji je u Evropi osvojio gotovo sve što se može osvojiti: EP sa reprezentacijom, Evroligu sa Realom, proglašen je za MVP-ja elitnog evropskog takmičenja,  ACB lige...

Preostalo je još da sezonu iz snova kruniše titulom u Španiji, pa da krene "preko bare" ka novim izazovima koje nudi najjača liga sveta.

Nije poznato gde će Dončić nastaviti karijeru, mnogi će se boriti da ga privole kod sebe, ali sudeći po prisustvu vrha Sakramenta na utakmici Real - Gran Kanarija, neke stvari postaju jasnije povodom Dončićeve budućnosti.

Koliko su Kingsi "zagrizli" da ga dovedu govori i činjenica da su dva najvažnija čoveka franšize, vlasnik Vivek Ranadiv i generalni menadžer Vlade Divac, na licu mesta u utorak uveče, na drugoj utakmici polufinala plej - ofa ACB lige.

Sakramento će na predstojećem draftu drugi birati, posle Finiksa koji je tokom leta preuzeo Igor Kokoškov, pa će biti jako interesantno videti da li će se srpski stručnjak opredeliti za slovenačkog vundekinda ili će uzeti Deandrea Ajtona iz Arizone, a Dončića u tom slučaju prepustiti taboru iz prestonice Kalifornije.

Jasno je da je dolazak Divca i Ranadiva u Madrid znači samo jedno: Dončić je njihov "prvi pik", a bilo bi ga sjajno videti u tandemu sa Bogdanom Bogdanovićem naredne sezone.

VIDEO Dag Kristi za Telegraf o Bogdanoviću, Divcu, Stojakoviću i Kingsima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA