Policija u Los Anđelesu posle horor pucnjave: Tajler Hanikat je izvršio samoubistvo

Čeka se pravi rasplet

  • 2

Kako prenose američki mediji, ispostavilo se da je košarkaš Tajler Hanikat izvršio samoubistvo posle pucnjave sa policijom u Los Anđelesu!?

Televizija ABC7 objavila je prva da je policija intervenisala na poziv Hanikatove majke, koja je uznemirena prijavila nestabilno ponašanje igrača ruskog Himkija.

On se čak zabarikadirao i zapucao na policiju koja je uzvratila, nakon čega je Hanikat usmrćen.

Preostalo je da se utvrdi kako, a na zvaničnom nalogu policije, navodi se da je najverovatnije reč o samoubistvu!

Hanikat posle drafta na kom su ga izabrali Kingsi Foto: AP/Tanjug

– Kada je u pitanju pucnjava u kojoj je bila umešana policija, izgleda da osumnjičenog nije pogodio policajac, već rana odgovara onoj kao kod samoubistva – navode iz Los Anđelesa.

Druga strana priče, majke Lise Hanikat, ne odgovara zvaničnoj. Priznala je da je Tajler bio uznemireni neukrotiv, ali je negirala da je on pucao na policiju.

- Pucao je u vazduh kroz prozor, ali ne u njihovom pravcu. To je uradio jer je bio u panici i veoma uplašen. Policajci nisu hteli da smire situaciju, došli su sa 30 vozila i tri helikoptera, svi protiv jednog uplašenog deteta - navela je Lisa.

Ona je rekla i da joj nije dozvoljeno da vidi sina i da ne zna u koji je deo tela pogođen.

Zvaničnici policije su u ponedeljak potvrdili da se čeka autopsija, ali i da će se istraga voditi kao da se radi o samoubistvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    10. jul 2018 | 14:03

    Americka policija ubije sportistu a onda objavi da je on izvrsio samoubistvo: e to je americka "vladavina prava" koju namecu celom svetu. Bas "super" od njih!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA