≫ 

Kakva pobeda srpskih klinaca: Gubili od Crne Gore 25 sekundi pre kraja 5 razlike, a onda je usledio brutalni preokret! (VIDEO)

Juniori Srbije gubili 83:77 na 25 sekundi pre kraja, na Evropskom prvenstvu u Letoniji, a onda je usledio brutalni preokret za produžetak i pobedu 97:95 u grupi. Srpski juniori igraju osminu finala u sredu protiv Ukrajine

  • 6

Najefikasniji u našem timu bio je Marko Pecarski sa 28 poena i 9 skokova dok je Filip Petrušev ubacio 21 poen. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    1. avgust 2018 | 22:03

    Ja po pitanju kosarke vidim da svakog dana nesto nije kako treba. Ba[ pratim taj sport i veoma mi je krivo zbog toga. Nismo u stanju da skupimo treci pa i cetvrti tim da nam nastupa za seniorske takmicarske utakmice. Toliko o spobnosti ljudi u KSS-u. Dalje, mlade selekcije nisu ni blizu uspesne kao nekada. Glavni razlog su idiotski treneri, koji nisu u stanju da kada dodju na prakticno gotov teren naprave rezultat. To su tkzv. strucnjaci tiapa Klipa isl. Tom konkretno liku treba zakonom zabraniti da radi u srpskoj kosarci. Ajde sto nema rezultata u mladjim kategorijama, sto samo po sebi i nije neki vazan cilj, jer rezultatski cilj se ocekuje od seniora, nego nesto ne vidim ni klinca koji ce biti neki buduci super as. Ynam da talenata ima, ali kada dodju u ruke strucnjaka tipa Klipa, deluju kao obicne klade. Umesto sto idealizujemo stvari, pametnije bi nam bilo da na vreme popravljamo lose stvari kojih ima na pretek.

  • Kuvar

    1. avgust 2018 | 15:28

    Svaka cast momci, samo napred, ko je sledeci, ja mislim da nema niko bolji od vas.

  • Aleksandar

    1. avgust 2018 | 16:07

    Svakoga dana dobijamo dokaze da imamo najbolje sportiste na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA