≫ 

Trenirao sam celo leto i pomislio, šta ako se ovaj rad ne isplati? Na sreću sve se vratilo zlatom! (VIDEO)

Mladi srpski košarkaš Marko Pecarski (18,208) bio je gost redakcije Telegrafa odmah posle osvajanja titule prvaka Evrope sa juniorskom selekcijom i osvajanja MVP nagrade

  • 2

Od 5. juna kada je završena sezona u KLS ligi, pa do 7. avgusta, Marko Pecarski je imao samo dva dana odmora. Posle sezone sa Partizanom, nije želeo da gubi vreme. Spakovao je kofere i otišao u Ameriku na letnji kamp za NBA igrače gde je radio individualno.

Ostao je mesec dana i kaže da mu je to bilo dragoceno iskustvo, jer je kroz rad u teretani ojačao svoje telo. Kada se vratio i priključio juniorskoj selekciji, bio je svestan da će ovo prvenstvo biti njegovo!

Foto: Milena Đorđević

- Samo sam teretanu radio i malo šut. Kada sam se vratio primetio sam da se osećam lakše i da sam snažniji. Na Evropskom su se igrači odbijali od mene, iako su pokušali da me grubim igrama zaustave - kaže Pecarski.

- Celo leto sam naporno radio i pomislio sam, šta ako se ne isplati taj  rad? Međutim, osvajanjem zlata sve se vratilo - objasnio je mladi as.

Foto: Milena Đorđević

(J. Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA