≫ 

Jokić: Nisam jeo burek celo leto, al zato paprikaš... (VIDEO)

Košarkaš Srbije otkrio kako provodi svoje slobodno vreme

  • 7

Srpski reprezentativac Nikola Jokić  jedan je od gostiju košarkaškog kampa  "Košarka bez granica Evropa 2018"  koji se do subote održava u Beogradu. 

Jokić je posle potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa Nagetsima i posle dolaska u Srbiju, Sombor na kratko zamenio glavnim gradom.

>>> Osvajači olimpijskih medalja, igrači godine u NCAA, šampioni NBA u Beogradu: Ovo se više neće ponoviti nikad! (VIDEO)

Dolazak centra Denvera u Beograd privukao je veliku pažnju, pa je posle duže pauzeo govorio za naše medije. O tome kako izlazi na kraj sa obožavaocima, naročito u svom rodnom gradu Somboru kaže:

- Navikli su više. Nisam im interesantan. Kako provodim vreme? Konji. Odbojka na pesku. Paprikaš. Druženje sa prijateljima i porodicom.

Ono što zanima mnoge navijače u Srbiji jeste njegov nastup u dresu reprezentacija. Ipak, ovo je za Nikolu još uvek, bolna tema.

- Ne bih o tome. Sledeće pitanje...

O tome kako je Jokić proveo poslednja dva meseca, i šta od njega možemo da očekujemo u narednom periodu pogledajte u videu.

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    15. avgust 2018 | 15:22

    Ako bude pozvan i ne odazove se,da igra za reprezentaciju,zatvoriti mu"vrata"reprezentacije zauvek,i polako mu dati sve manje medijskog prostora i znacaja i pozeliti mu svu srecu u daljoj karijeri i zivotu.

  • Naduveni

    15. avgust 2018 | 15:31

    Ne bih ga nikada više ni pozvao...

  • Kingofwall

    15. avgust 2018 | 16:36

    Nikoga nista i ne zanima vise od reprezentacije...sta koga boli uvo sta je on jeo i sa kim se vidjao..sve he ovo bolesno...pitaj ga kad se vraca u reprezentaciju sta se bojis...ako nece da kaze precrtaj ga i toliko o tome...sto ne pisete istinu i kazete lepo...nece da igra jel voli vise pare i to je to...sto ga ne pitas kad je dosta para?...koliko je dosta?....pa on sa 20 mil moze da kupi ceo sombor sa okolinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA