≫ 

Zvezda je veliki klub, a moji igrači će ginuti za njene boje: Tomić najavio borbenu ekipu! (VIDEO)

Novi trener crveno-belih ima delikatan zadatak da uklopi mnogo igrača u tim

  • 0

Trener Crvene zvezde, Milan Tomić izašao je prvi put pred medije od početka rada sa novom ekipom. Odmah je istakao nekoliko ključnih stvari koje će biti bitne ove sezone.

- Jako sam zadovoljan kako rade moji igrači. Zvezda je veliki klub, ne može da bude u ABA ligi da bi samo igrala i pravila mlade igrače. Moramo da mnogo radimo i da napravimo dobru hemiju u ekipi. Budućnost i Cedevita su napravili dobre timove, a mi smo tu negde pa ćemo da vidimo - kaže Tomić

>>> Gde je, ne vidim ga ovde? Urnebesna reakcija trenera Zvezde na pitanje o Jankoviću! (VIDEO)

On je objasnio kako je dovodio pojačanja ove sezone:

-Zadovoljan sam 100 odsto pojačanjima, Perperoglua znam iz Olimpijakosa, veoma je lako bilo da se odlučim za njega. Berona pratim tri godine i znam kakav je. Ovi ostali i Faje i Ragland su odlični i zadovoljan sam kako rade. Ove godine želim da napravimo tim i da budemo porodica i da pokažemo da želimo da se borimo za svaku loptu. Ali, to neće biti dovoljno, moramo da pokažemo i košarku - rekao je Tomić i poručio:

Foto: Telegraf

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA