≫ 

Nekompletni crno-beli izgubili i u drugom test meču protiv Kluža!

Pred put na pripreme u Španiju pretrpljen je još jedna poraz

  • 19

U drugoj test utakmici ove sezone, Partizan je u svom trening centru izgubio od Kluža sa 68:75 (19:17, 23:24, 14:20, 12:14) 

Košarkaši Partizana NIS, odigrali su večeras drugu test utakmicu tokom priprema za predstojeću sezonu. U čvrstoj utakmici protiv rumunskog Kluža, crno-beli su nastupili bez Veličkovića, Aranitovića i Pejdža, a trener Čanak je rasporedio minutažu na sve igrače koji su večeras bili u sastavu.

>>> FIBA ponovo "osudila" Partizan, Mijailović vraća stare dugove!

Tokom prve tri četvrtine, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a gosti su do odlučujuće prednosti došli u poslednjoj deonici.

Crno-beli će u utorak otputovati u Španiju gde će odigrati seriju test mečeva. Sledeću proveru, Partizan NIS će imati 5. septembra protiv Baskonije.

Sastavi:

Partizan: Si 13, Trifunović, Marinković 10, Gegić 7, Gagić 15, Pecarski 2, Gavrilović, Komanč, Zagorac 6, Lendejl 15, Nikolić

U-Banca Transilvanija Kluž Napoka: Dajks 25, Moldoveanu 11, Murešan, Kalinčenko 5, Izli 6, Torok 6, Rašić 6, Marinov 1, Kuti 2, Stamenković 2, Tir, Vošburn 11

VIDEO: Trener Nenad Čanak o ambicijama kluba u novoj sezoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    2. septembar 2018 | 10:19

    Dabogda vam svaka bila ovak'a👏

  • SAŠA FRANKFURT

    1. septembar 2018 | 22:11

    Zagorac igrao, kako izgubili od nikad jačeg Kluža,i Oldenburga!? A ja mislio pali se mašina!!

  • Zis

    2. septembar 2018 | 10:37

    Ja sam lepo rekao da su Velickovica trebali da oteraju zato sto glumi gazdu u Partizanu ,i prosle godine nije odigrao pola utakmica trebalo je dovesti igraca na njegovo mesto koji ce odigrati sve utakmice a njemu se lepo zahvaliti pa neka ide na tribinu sa navijacima neka navija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA