≫ 

Tomić besan zbog 28 primljenih poena za 10 minuta: Nema skautinga Cedevite, analiziraćemo svoju 1. četvrtinu!

Ljut je bio Tomić, uspelo mu je da trgne igrače

  • 1

Trener KK Crvena zvezda Milan Tomić nije želeo previše da hvali svoje izabranike posle pobede nad Olimpijom sa 86:60 u četvrtfinalu ABA Superkupa.

Kritična je bila prva deonica u kojoj je beogradski tim primio skoro 30 poena.

- Jedna od priomedbi igračima je da ne možemo da primimo 28 poena, ne od Olimpije, već ni od koga. Igrači se čude što im sviraju faulove, a nisu agresivni... Ne možete da bude agresivni kod igrača na dva metra od njega - jasan je bio Tomić.

- Nisam zadovoljan, rezultat izgleda drugačije. Ali Zvezda mora da podigne nivo od prvog do 40 minuta. Evrokup je mala Evroliga, a i ABA liga je mnogo jača. Ako hoćemo nešto da uradimo moramo da budemo skocentrisani od prvog od 40.

Zvezda će u polufinalu igrati protiv Cedevite, sa druge strane su Budućnost i Partizan, a Tomić se nada još boljim partijama Boriše Simanića, od koga se već dugo mnogo očekuje.

- Simanić će postati igrač i biće vođa na poziciziji četiri, ali oni (mladi igrači) moraju da reaguju na terenu kao igrači... Kada pogreše da ne saginju glavu... Ima dosta igrača kojima je potrebna moja pomoć, ali i svih nas. Mora mnogo bolje da se radi.

Tomić je poručio da neće praviti skauting za Cedevitu, već će detaljno analizirati prvih 10 minuta meča sa Olimpijom, što mu je dovoljna opomena za nastavak.

VIDEO - Najzanimljiviji detalji na utakmici između Crvene zvezde i Olimpije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. septembar 2018 | 10:17

    Јесте АБА јака, али ту се отприлике зна да смо ми, Цедевита,Будућност и Олимпија у првих 4. Сви остали су мнооого слабији и биће добри за "загревање" и за европу и за АБА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA