≫ 

Lepe vesti za Partizan: Zenit u Pioniru bez čoveka koji je Golden Stejtu dao 55 poena za 3 četvrtine?

Amerikanac Brendon Dženings doživeo povredu koja će ga dve nedelje odvojiti sa terena

  • 13

Vreme je i za evropski meč pred Grobarima! Košarkaši Partizana večeras od 20.00 časova (Sport Klub 1) igraju meč 2. kola grupe C Evrokupa protiv Zenita!

Tima koji je, kako trener crno-belih Nenad Čanak kaže, projektovan za Evroligu i tima koji je pobedom startovao u ovom takmičenju.

>>> Pun Pionir čeka Zenit večeras u Evrokupu, a kvota da će u takvoj atmosferi Partizan slomiti rivala iz Rusije je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zenit.

Partizan je, s druge strane, porazom od Trenta krenuo ovosezonsku evropsku odiseju. Inače, to je bio osmi uzastopni krah crno-belih u Evrokupu računajući i prethodnu sezonu.

Biće to svakako motiv više crno-belima koji su u toj prošloj sezoni izgubili svih pet utakmica na domaćem terenu. Ovoga puta, uzdaju se da će ih navijači vodtiti do pobede.

Nenad Čanak, trener Partizana Foto: MN Press

- Svesni smo njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu ući bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće i pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da ispariramo Zenitu i pokušamo da ih iznenadimo - istakao je Čanak.

Od Vanje Marinkovića i Radeta Zagorca se očekuje najviše na ovom meču! Marinković je protiv Trenta imao 19 poena, dok je zagorac nedavno u ABA ligi bio najzaslužniji za trijumf protiv Olimpije.

Najveća opasnost Partizanu drefinitivno bi pretila od Brendona Dženingsa, momka koji je iz Milvokija stigao u Zenit.

Radi se o beku koji je 2009. dao 55 poena Golden Stejtu na jednom meču, a takođe je postao najmlađi igrač u istoriji NBA koji je postigao preko 50 poena na utakmici.

Međutim, on je povređen i odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje.

Sa Zenitom stiže i Marko Simonović, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde. Nema sumnje da će njemu biti ''najteže'' u Pioniru.

- Očekujem punu dvoranu. Objasnio sam saigračima kako to izgleda i da će Partizan imati veliki vetar u leđa. Ali, mi imamo dosta iskustva i kvaliteta da to prevaziđemo - rekao je Simonović sa Sportski žurnal.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. oktobar 2018 | 11:59

    Прошле сезона им је била врло успешна. Осварили једну победу. А имали слабије тимове него сад. Добро су почели, па нек тако и наставе

  • Stockholm

    9. oktobar 2018 | 09:07

    Traži se alibi a taj isti Zenit neki dan izgubio 30 razlike od Lokomotive!!! Gde je bio taj "opasni" strelac ?

  • BILI⚫⚪🇷🇸☠

    9. oktobar 2018 | 11:20

    Uz huk GROBARA I MNOGE KVALITETNIJE I BOLJE EKIPE SU PADALE. VOLIM PARTIZAN🥇🥇🥇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA