≫ 

Saša Đorđević gledao Jokića na treninzima Denvera (FOTO)

Selektor Orlova se nalazi u SAD

  • 4

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, nalazi se na ''usavršavanju'' u SAD gde prati treninge NBA timova!

Jedan od onih koje nije mogao da zaobiđe jeste i Denver, gde je bio specijalni gost svog prijatelja Arturasa Karnišovasa.

>>> Partizan će biti rasterećen na gostovanju mnogo jačoj Valensiji, a kvota na to da će crno-beli napraviti iznenađenje i slaviti je čak 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Partizan.

>>> Armani je lako slavio u Podgorici u prvom kolu Evrolige, a sad mu u goste stiže šampion Real. Kvota na keca je 3,05, a na dvojku 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Armani - Real Madrid.

Đorđević se, takođe, sastao i sa prvim čovekom kluba Timom Konelijem, a gledao je i Nikolu Jokića.

- Hvala treneru Melounu, GM Karnišovasu i prvom čoveku Timu Koneliju što su me primili na svoje treninge. Veliko zadovoljstvo za mene. Jokić je izgledao dobro, ali i zvučao dobro. Uvek je zabavno i zadovoljstvo videti ga - napisao je Đorđević na Tviteru.

Inače, Jokić će svoj prvi meč u NBA ligi igrati protiv Los Anđeles Klipersa za koji nastupaju Miloš Teodosić i Boban Marjanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA