Ljubavna zavrzlama u Klipersima: Šta biste vi uradili da trenirate čoveka koji vam je varao ćerku?

Upravo to se dešava sada Doku Riversu

  • 0

Svidelo mu se ili ne, trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers sada trenira svog bivšeg "zeta" Pola Džordža. Klub je za njega dao rekordan broj pikova i dvojicu igrača Šeja Gildžesa Aleksandera i Danila Galinarija.

Džordž je sada u vezi sa Danijelom Rajić, sa kojom se zabavlja još iz doba dok je igrao za Indijana Pejserse.

Rajićeva je 2013. godine radila kao igračica u noćnom klubu u Majamiju, a Džordž je zvanično bio sa Kejli Rivers, kada je njihova romansa prekinuta zbog preljube zvezde Pejsersa.

Danijela je zatrudnela 2014. godine, u trenutku dok je Pol još bio sa Kejli. Tada se pisalo da je čak Džordž ponudio Rajićevoj milion dolara da bi abortirala, što je košarkaš kasnije demantovao.

Kada je testom očinstva potvrđeno da je on otac, ostao je sa ćerkom Olivijom i Danijelom. U međuvremenu, Kejli Rivers je ušla u vezu sa Setom Karijem koji je prošlu sezonu proveo u Portland Trejlblejzersima.

Bilo kako bilo, Riversu se sada vraća Džordž u "kuću" i biće zanimljivo videti je li Dok ostavio iza sebe sve što se dešavalo pre pet godina u njegovoj porodici.

VIDEO - Badnjarević: Peđa Stojaković je ušao u prvi tim Zvezde sa 16 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA