Prva reakcija navijača Partizana posle žreba: Grobari najavili pakao Olimpijakosu i podsetili Gate 7 na pesmu iz 2009! (VIDEO)

Pristalice Partizana, okupljene oko grupe Južni front, odmah nakon izvlačenja kuglica iz Niona objavili su snimak iz Pionira sa duela ovih klubova u Evroligi

  • 18

Navijači Partizana okupljeni oko grupe Južni Front, oglasili su se na Fejsbuk strani odmah posle žreba za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je njihovom klubu doneo duel protiv Olimpijakosa.

Ne samo da je Partizan dobio najtežeg mogućeg rivala na žrebu, nego je dobio i bratski klub Zvezde, što znači da će meč protiv Atinjana biti i duel visokog rizika, jer nema sumnje da će uz navijače Olimpijakosa biti i Delije.

>>>  Srbin iz Olimpijakosa se oglasio posle žreba: Marko Marin objavio fotografiju sa Zvezdom! (FOTO)

Crno-beli su u prošlosti odigrali nekoliko duela sa Olimpijakosom, ali u košarci, gde je bio zabranjen dolazak gostujućih navijača, ali tenzije nije nedostajalo. Redovno su Grobari, koji su u bratstvu sa navijačima PAOK-a, pevali uvredljive pesme na račun Pirejaca i to na grčkom.

To su radili i u Pioniru, pa su se sada prisetili nje pred duel koji će se najverovatnije igrati 25. ili 26. jula, pošto se očekuje da Partizan nema preteranih problema u revanšu protiv Budućnosti u Podgorici.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA