Navijači Olimpijakosa istakli istu parolu kao Delije, a onda su zagrmele dve nove uvredljive pesme za Partizan (VIDEO) (FOTO)

Pristalice kluba iz Pireja uveliko se pripremaju za dvomeč sa crno-belima

  • 3

Navijači Olimpijakosa imali su na prijateljskoj utakmici protiv Asteras Tripolisa deo repertoara koji su posvetili Partizanu, sa kojima se sastaju u utorak u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Oni su iskazali i revolt prema UEFA, koja je zabranila odlazak gostujućih navijača u Beograd odnosno Atinu. Istakli su identičan transparent koji koriste i Delije, koji su braća navijača Olimpijakosa - UEFA mafija, Kosovo je Srbija''.

Oni su takođe istakli da su besni na čelnike UEFA, koji su im onemogućili da odu u Beograd, gde su, kako kažu, uvek dobrodošli. Istakli su i da traže od igrača da daju sve za pobedu i bez njihovog prisustva, a da će na Karaiskakisu u revanšu dobiti neviđenu podršku.

Takođe, posvetili su i dve nove pesme Partizanu, koje kada se reči prevedu na grčki imaju psovke i vulgarne reči uz ime srpskog šampiona.

Pogledajte i kako je to izgledalo na tribini Gate 7:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA