≫ 

Tuča Delija i policije u Pragu: Pogledajte dolazak navijača na stadion uz opomenu na srpskom jeziku (VIDEO) (FOTO)

Vanredna situacija u Pragu zbog najezde navijača iz Beograda

  • 15

Veliki broj navijača Crvene zvezde nalazi se u Pragu povodom revanš meča crveno-belih sa Spartom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Odokativno, blizu 2.000 najvatrenijih pristalica beogradskog kluba sabralo se u sredu i četvrtak u tom češkom gradu, a na dan utakmice, nekoliko sati pred meč, formirali su masivan korteo i zaputili se prema stadionu.

Na putu do tamo, kako javlja naš reporter iz Praga, bilo je malih problema.

>>> Pesma Delija se ori ulicama Praga: Pogledajte zagrevanje navijača Zvezde pred Spartu (VIDEO)

Naime, u jednom trenutku došlo je do sukoba Delija i policije koja je reagovala nakon što su navijači zapalili nekoliko baklji, uprkos upozorenju da to ne rade.

Taj trenutak dogodio se negde na polaznoj tački kortea i, za sada, nemamo informacije da li je bilo povređenih i uhapšenih u sukobu.

Strasti su se brzo smirile, pa su navijači nastavili put ka stadionu tokom kojeg je sve vreme sa razglasa, i to na srpskom, stizalo upozorenje tifozima beogradskog kluba da se uzdrže od provokacija i nedoličnog ponašanja, jer će u suprotnom češka policija reagovati u skladu sa zakonom.

Sve vreme jake policijske snage, pojačane patrolama na konjima, pratile su veliku grupu navijača koja se ubrzo obrela na stadionu gde će, verujemo, fer i sportski bodriti svoj tim do uspeha. Utakmicu uživo možete pratiti i uz portal Telegraf.

 
#Delije in #Prague ! #serbia #navijaci #tuca #beograd #sparta #acsparta #uefa #mafia #kosovo is #serbiaA post shared by správce3 (@hooligans.cz) on

 
#Delije in #Prague #right #now #like4likeA post shared by správce3 (@hooligans.cz) on

 
#Delije in #Prague #right #now #like4likeA post shared by správce3 (@hooligans.cz) on

 
#Delije in #Prague #right #now #like4likeA post shared by správce3 (@hooligans.cz) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA