≫ 

EVROPSKA ZVEZDA! Crveno-beli isprašili Čehe za plej-of i rasterali navijače Sparte sa tribina! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde izbacili su Spartu Prag na dominantan način!

Posle beogradskih 2:0, tim Vladana Milojevića pobedio je u Pragu sa 1:0, pa sa netaknutom mrežom ide u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Veliki evropski ispit je položen sa taktičkom desetkom, od početka je Zvezda igrala mudro i iskoristila neuigranost, nepostojanje koncepta i strah Sparte.

>>>U Zvezdinom dresu usred Praga prodaje suvenire! (FOTO)

>>>Lepe Čehinje spremne da daju maksimum protiv Zvezde: Atraktivne plavuše ispozirale za Telegraf pred odlazak na stadion (FOTO)

>>>Pesma Delija se ori ulicama Praga: Pogledajte zagrevanje navijača Zvezde pred Spartu (VIDEO)

Česi nisu znali šta ih je snašlo u prvih 20 minuta u Beogradu, nešto slično se dogodilo u revanšu, jer Zvezda nije želela da čeka.

Foto: crvenazvezdafk.com

Matematika je bila jasna, jedan gol Zvezde je značio da Sparti trebaju četiri, pa je u tom maniru i počeo da plaši domaćine tandem Kanga - Boaći.

Već u prvih pet minuta je napdač iz Gane imao dve šanse, opasnost je vrebala sa svih strana, a kruna toga viđena je upravo u 20. minutu.

Munjevita akcija je išla preko Srnića, koji je samo obezbedio Boaćiju egzekuciju sa peterca za 1:0.

Foto: crvenazvezdafk.com

Na drugoj strani je dominirao Borjan, odlični je branio i animirao saigrače u defanzivnoj liniji, jalovi su bili napadi Sparte, a Jovičić može samo da žali za propuštenom šansom u finišu poluvremenu.

Izašao je u duel 1 na 1 sa Dubravkom i trebalo je da izabere kako će dati gol, "bocnuo" je loptu samo da ode tik uz stativu.

Foto: youtube.com

Iskusno je delovala Zvezda u nastavku, tek je ulazak Tomaša Rosickog malo uzdrmao crveno-bele. Dva njegova jednostavna pasa preko cele linije odbrane bila su dovoljna za zicere, isprečile su se stativa i Borjan.

Taj utešni nalet kada je sve bilo rešeno nije mnogo zadivio navijače, najtvrdokornije pristalice kluba su pokupile zastave i napustile svoj sektor.

Jedino što može da zabrine je povreda Boaćija, koji je izašao u 80. minutu zbog problema sa preponama.

SPARTA - CRVENA ZVEZDA 0:1

(Boaći 20)

SPARTA: Dubravka – Karvajev, Štetina, Mareček, M. Kadlec – Mavuba (od 66. Rosicki), Manđek – V. Kadlec (od 46. Ben Haim), Plavšić, Fridek – Janko (od 61. Lafata).

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Jovičić – Srnić (od 70. Radonjić), Kanga, Milić (od 90. Gobeljić) – Boaći (od 80. Pešić).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA