≫ 

Sprema se nemačka invazija na Beograd: Navijači Kelna masovno se prijavljuju za meč sa Zvezdom (VIDEO)

Prema poslednjim informacijama, čak 13.000 pristalica "jarčeva" zainteresovano da bodri svoj tim u srpskoj prestonici

  • 14

Groznica Lige Evrope "drma" srpsku prestonicu, navijači oba naša najveća kluba sa nestrpljenjem čekaju da se lopta zakotrlja sa centra u Bernu i Beogradu, ali jednako uzbuđenje prisutno je i kod pristalica nemačkog Kelna, rivala Zvezde u grupi.

>>> FLEŠ SA MARAKANE: Sever praktično rasprodat za BATE, Zvezda mislila i na navijače iz unutrašnjosti!

I ne čudi što je među navijačima nemačkog kluba raspoloženje baš takvo - prederuptivno: "Jarčevi" će prvi put posle 25 godina igrati u Evropi i to je nešto što se ne sme propustiti, ako pitate svakog pravog navijača ovog bundesligaša.

Prvi meč Keln igra u Londonu protiv Arsenala, iz Nemačke je već najavljena navijačka "vazdušna invazija" na Ostrvo iz pravca tog nemačkog grada - čak 20.000 ljudi bi da gledaju svoj tim na "Emirejtsu", a mesta za goste je tek 2.000, ali je i veliki broj onih koji se spremaju put Beograda početkom decembra u okviru 6. kola protiv srpskog vicešampiona.

O tome svedoči članak na sajtu UEFA posvećen Kelnu.

- Zbog mnogo toga se radujemo utakmici sa Arsenalom. Za nas igrače igranje proitv tima kakav je Arsenal je velika prilika - rekao je golman "jarčeva" Timo Horn.

U istom tekstu u nastavku takođe postoji i podatak da je 13.000 navijača Kelna izrazilo interesovanje za put u Beograd na meč Zvezde i njihovog kluba.

Iz ovoga je jasno da će Nemci u Beogradu imati veliku podršku, sigurno oko 2.000-2.500 će ih biti na tribinama "Rajka Mitića", mada će taj broj verovatno zavisiti i od toga kakve rezultate ekipa bude do tada napravila u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    13. septembar 2017 | 21:27

    Nemci ne prodaju karte za navijace Zvezde, da bi cak bili sigurni da ce biti samo njihovi navijaci, karte mogu da kupe samo njihovi clanovi!U Njemackoj se nazalost karta ne moze dobiti za navijace Zvezde!Treba im vratiti milo za drago!

  • Invazija na Keln

    13. septembar 2017 | 18:33

    A sto ne pisete o invaziji delija na Keln? Nama je i 13000 malo koliko bi nas islo da nam daju karte.

  • Realan.

    13. septembar 2017 | 20:18

    Da imamo tu mogucnost mi bismo napunili Kelnov stadion samo nasim navijacima.. Jaka im invazija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA