ELITNI RUSKI HULIGANI DOŠLI DA BODRE ZVEZDU: Čuvena grupa Spartaka iz Moskve stigla u Belorusiju! (FOTO)

Navijači Spartaka iz Moskve doputovali su u Borisov da pruže podršku svom bratskom klubu

  • 11

Crvena zvezda od 19 časova igra meč decenije protiv BATE Borisova u Belorusiji! Ulog je ogroman, 25 godina čekano evropsko proleće! Za to je crveno-belima potrebna pobeda protiv šampiona Belorusije, a u Borisovu će Zvezda imati podršku i ruskih navijača.

>>> Startna postava Zvezde kojom napada evropsko proleće!

Pristalice Spartaka iz Moskve, Zvezdinog bratskog kluba, stigli je u Belorusiju, a među njima je i elitna huliganska grupa Gladijatori, čiji je vođa Vasili ''ubica'' bio u žiži javnosti nakon kontroverznog intervjua za BBC, koji su Britanci donekle i izvrnuli iz konteksta, kada je rekao da su oni specijalne snage Vladimira Putina.

Foto: Instagram.com/gladiators_firm_96

Gladijatori će biti i u Borisovu, gde su došli iz Moskve. Na svom Instagram profilu objavili su dve fotografije, jednu iz Minska, gde su navijači Zvezde bili dan pre utakmice, a drugu iz Borisova, gde su istakli svoju nalepnicu ispred grafita BATE Borisova.

Foto: Instagram.com/gladiators_firm_96

Gladijatori redovno dolaze i na velike Zvezdine utakmice, naročito na fudbalske derbije, a u velikom broju došli su i na prijateljsku utakmicu koja je odigrana na Marakani ove godine tokom proleća.

Pogledajte i neke od fotografija sa te utakmice gde je istaknuta i njihova zastava u centralnom delu tribine, što samo pokazuje kakav respekt Delije imaju prema njima.

Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    23. novembar 2017 | 18:40

    Ovo su pravi momci i navijaci - spremni za fajt golim rukama i potpuno trezni i bez droge

  • ŠKK

    23. novembar 2017 | 19:32

    Elitni huligani?Ono kad misliš da si sve čuo u životu oa se opet iznenadiš.

  • MrCaptain

    23. novembar 2017 | 19:52

    Kakv bre fajt ,da li vi uopšte kapirate šta je sport i ljubav prema istom.Nekad je tvoj deda išao na derbi ako si iz Beograda zajdno sa drugom koji je navijao za protivničku ekipu i nije bilo fajta nego normalnog navijanja uz drugarsku šalu na stetu tudjeg kluba.Huligani su stigli iz Engleske gde su sad manji od makovog zrna na stadionima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA