≫ 

Problem za navijače Kelna u Beogradu: Nisu hteli da im iznajme autobuse, zaključavaju ih na Marakani!

Veliki broj Nemaca već je stigao u prestonicu Srbije, a očekuje se da ih na meču protiv Zvezde bude 5.000

  • 8

Navijači Kelna u velikom broju će biti na Marakani za meč protiv Zvezde u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope. Očekuje se da ih bude oko 5.000. Nikada više gostujućih navijača u Beogradu u poslednjih 30 godina!

>>> KO SU KELNOVE DIVLJE HORDE? Na Marakanu stižu jedni od najjačih ultrasa Nemačke! (FOTO) (VIDEO)

To je izazvalo i vanredne mere policije, koja je zabranila korteo Delija, koji su želeli da se okupe na Terazijama i grupno krenu ka stadionu. Ipak, tu nije kraj bezbednosnim rizicima, jer treba organizovati dolazak 5.000 nemačkih navijača na Marakanu, kao i njihov transport odatle posle utakmice.

Odnosi između dve navijačke grupe nisu prijateljski, a manjih sukoba bilo je i u Kelnu. Toga su svesne i autobuske kompanije u Beogradu, koje nisu želele da iznajme autobuse za prevoz navijača Kelna, jer strahuju da će biti na meti Delija i da mogu da dožive eventualno demoliranje i uništavanje

Keln je na kraju ipak organizovao oko 20 autobusa, što iz Beograda, što iz okolnih mesta, koji će dovesti navijače Kelna do Marakane od mesta na kom se budu okupljali.

Takođe, navijači Kelna će posle meča biti zaključani na stadionu 90 minuta po završetku meča, kako bi svi navijači Zvezde napustili stadion i područje oko Marakane.

Oni ističu na svom sajtu da će im zbog toga užitak u Beogradu biti smanjen, ali da veruju da će im biti lakše ukoliko obezbede pobedu i proleće u Evropi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    6. decembar 2017 | 22:59

    Nece ni delije napustiti marakanu za tih 90 minuta

  • Drale

    6. decembar 2017 | 22:59

    Oni će da se okupe u gradu negde ... ali za sada još nije poznato gde tačno.

  • Shone

    7. decembar 2017 | 07:19

    Pa sta je sporno mi smo bili zakljucani u kelnu isto toliko posle utakmice to je normalno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA