≫ 

Dok je kuljala vatra, prelomljeni Grobari goli spasavali život na dnu tribine

Neverovatno nasilje viđeno je u međusobnom sukobu navijača Partizana

Opšta tuča na južnoj tribini i pokušaj preuzimanja tribine od strane dela Grobara jedan je od glavnih utisaka derbija.

>>> Deo Grobara pokušao da preuzme Jug, završili krvavih glava i goli do gaća! (VIDEO)

>>> UZNEMIRUJUĆE: Četiri krvave fotografije koje najbolje ilustruju šta se događalo na Jugu tokom tuče Grobara na derbiju!

Šokantne scene viđene su na atletskoj stazi podno južne tribine, kada su jedan po jedan na nju dospevali goli navijači krvavih glava i sprženi od baklji od posledica tuče sa drugom frakcijom Grobara.

Jedna od jačih grupa na Jugu, kako se nezvanično priča, okupljena oko Vandal Bojsa, krenuo je u napad na ''šipku'' kaiševima i bakljama, ali je ubrzo usledila kontra grupe Grobara koji su glavni na tribini, a koji su uspeli da zadrže prevlast i posle derbija.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Uspeli su da potisnu Vandale ka dnu tribine, nakon čega su počeli jednog po jednog da tuku tako da su im izmenili lični opis, a zatim su ih poskidali i zapalili im odeću, pa su ih izbacili na atletsku stazu gole do gaća, dok neki nisu imali ni donji veš.

Vatra je kuljala, sklanjale su se zastave, vatrogasci su pokušavali da gase vatru, hitna pomoć je odvozila ljude... Totalni haos viđen je na jugu u tom trenutku, pre nego što su jedan po jedan mišićavi i tetovirani likovi izlazili krvavih glava na atletsku stazu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cici Mici

    14. decembar 2017 | 00:05

    Motike u ruke, pa njivu džabalebaroše.

  • Delboy

    14. decembar 2017 | 00:05

    Ahahaha Ovaj poslednji"nema sesir"

  • Anonim

    13. decembar 2017 | 22:45

    Samo da se zna,iako sam delija,ova grupa vec godinama vodi rat na tribini sa juznim frontom,alcz,sada sa shadows...I to ne zbog para i ostalog nego godinama pokusavaju da ociste tribinu od istih ovih koji teraju ljude sa stadiona...Pre nekoliko godina isti ti young boys-i su imali samo 7 ljudi koji su isli na utakmice,i svaki put su kacili zastavu i svaki put su se.tukli jer su ih kriminalci terali sa tribine isti koji su jos tu..Veliki respect za grupu,koja nikada nije pravila sacekuse 50 na 5 i ostalo i grupa koja se nije provlacila kroz novine u svetu kriminala..Svaka cast i za ovu akciju,jednog dana cete uspeti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA