HAOS KOD IZLAZA: Grobari zasuli igrače Zvezde dimnim bombama dok su napuštali stadion! (VIDEO)

Totalni haos viđen je na kraju meča

  • 16

Večiti derbi je ponovo bio totalno lud na tribinama, gde je viđen opšti haos tokom prvog poluvremena na Jugu dok su se Grobari međusobno tukli tokom pokušaja preuzimanja tribine.

>>> REMI KOJI NIŠTA NIJE PROMENIO: Zvezda u 2018. godinu ulazi sa +9, Partizan imao penal u derbiju posle 22 godine (FOTO) (VIDEO)

Ali i po završetku je bio opšti haos, jer su Grobari gađali igrače Zvezde bakljama i dimnim bombama kod tunela, kada su izlazili sa stadiona.

>>> Šta je to gorelo posle posle pokušaja prevrata na Jugu: Svi se pitaju da li je zapaljena legendarna grobarska zastava (VIDEO)

Ogroman crni dim nadvio se iznad tunela baš u trenucima kada su igrači Zvezde izlazili sa trena posle pozdravljanja svojih navijača na Severu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    13. decembar 2017 | 21:12

    Stoka raspala! Eto! Maloumni idioti koji ne razmisljaju koga mogu i koliko da povrede. Neka se rokaju medju sobom kad su nenormalni.Svi su isti. Ne daj Boze da dete odvedes medju stotine ludaka, nadrogiranih i ludih. Ajde mrs tamo odakle ste i dosli!

  • Dak

    13. decembar 2017 | 21:14

    Kakva uprava,kakav nazovi klub,takvi i navijaci.Zabraniti im pet godina da igraju u Beogradu.A na gostovanja bez svojih navijaca.

  • Здравко

    13. decembar 2017 | 21:07

    Навијам за Партизан,ал,ово су тешке будале,или убачени елементи! Сад ће опет Партизан да игра без навијача и добиће ШИПАК на пролеће у европи!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA