≫ 

Opsada na Novom Beogradu zbog Grobara: Policija pod rotacijom zaustavila navijače Partizana (VIDEO)

Očigledno su organi reda preuzeli sve mere bezbednosti uoči utakmice Partizan - Mega koji počinje od 19.00 u Pioniru

  • 14

Grupa navijača Partizana sa Novog Beograda zaustavljena je kod železničke stanice oko 17 časova od strane pripadnika policije.

Nekoliko vozila organa reda bilo je pod rotacijom i zaustavilo je jedan deo Grobara koji je krenuo u Pionir na utakmicu između Partizana i Mega Bemaksa, koji je na programu od 19.00.

>>> Zvezdaši vređali Veličkovića, on održao brutalan govor igračima: Meni je Partizan sve, boli me k... što me vređaju, a vi morate... (VIDEO)

Pripadnici policije nisu želeli da daju izjave reporterima Telegrafa koji su se našli na licu mesta, a očigledno da je u pitanju grupa navijača Partizana okupljena oko grupe bivšeg vođe Grobara, Miloša Radisavljevića Kimija, kao i Vandal Bojsa, koji dominiraju upravo na Novom Beogradu.

U Pioniru se ponovo očekuje razjedinjeno navijanje Grobara, gde će se sa jedne strane naći aktuelno vođstvo Juga, kao i njihova suprotstavljena strana okupljena upravo oko Kimija i nekoliko grupa koje žele da preuzmu ''šipku''.

>>> Zašto sam se vratio na tribinu, ko su Hrvati sa derbija... Šta je sve Kimi rekao u sat i po vremena, a zanima Grobare? Nije preskočio ni ubijenog Saleta Mutavog (VIDEO)

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravi grobar

    4. februar 2018 | 17:42

    Normalno je da će njih zaustaviti, njima je cilj da se vrate na sipku gde im je i mesto i da vrate ljude na stadion, ali nekome sa vlasti to ne odgovara, smeta im jak Partizan

  • ll

    4. februar 2018 | 18:04

    Novi Beograd ustaje drzite gace cigani

  • Omer ozegovic

    4. februar 2018 | 18:08

    Koliko ih je, jel je svih 50 tu ili ih ima manje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA