Vođa navijača Spartaka izbačen sa tribine: Fratrija oterala "Pauka", koji je uvek bio uz Zvezdu (VIDEO)

Navijači Moskovskog kluba proglasili su ga nepoželjnim na svakom stadionu gde bude igrao Spartak

  • 0

Udruženje navijača Spartaka iz Moskve - Fratrija, odlučilo je da sa tribine udalji svog, sada već nekadašnjeg vođu Pašu, poznatijeg pod nadimkom Pauk.

Kako se navodi, on je udaljen sa tribine i biće mu zabranjen ulaz na istu zbog prevara i laži kojima je više puta naneo štetu i osramotio svoju navijačku grupu.

>>> Ovo je najbrutalniji snimak sa srpskih tribina i posle 3 godine: Krvavog dečka devojka moli da se sklone (VIDEO)

U Rusiji je poslednjih godina usvojen kodeks kojim je delovanje pojedinaca odvojeno od delovanja grupe, i već je bilo nekoliko primera kada su navijači odstranjeni iz grupe.

Ipak, ovaj je najviše odjeknuo jer je pomenuti momak bio jedan od "viđenijih" na tribini Spartaka.

- Čovek koji ne snosi odgovornost za svoje reči i dela, zanemaruje opšteprihvaćene koncepte savesti i morala, ne može da bude na tribini, a naročito ne može da bude njen vođa. U vezi sa otkrivenim i nespornim okolnostima, smatramo da je potrebno da razjasnimo da je Paša Pauk počinio dela koja su neprihvatljiva u normalnom društu i on je osuđen za sve laži.

- U vezi sa tim činjenicama, taj čovek više neće imati nikakve veze sa Fratrijom i smatramo ga nepoželjnim na svakom stadionu gde bude igrao Spartak - navodi se u saopštenju navijača Spartaka iz Moskve.

Inače, Pauk je redovno iskazivao podršku Zvezdi. I kada su crveno-beli poželeli Zenitu da osvoji titulu, rekao je da to ne može da uruši prijateljstvo sa Delijama.

Takođe išao je u Krasnodar prethodnog leta na meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope i objasnio zašto bodre srpski klub protiv ruske ekipe.

VIDEO: Pogledajte reakciju vođe navijača CSKA na zajedničku koreografiju Delija i Fratrije

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA