≫ 

Ludak se sam zaleteo na policajce, hteo žive da ih zapali: Huligani PAOK-a i AEK-a napravili neviđen haos (VIDEO)

Gori Atina uoči finala Kupa u meču visokog rizika

  • 4

Opšte huligansko ludilo vlada u Atini, gde od 19.30 finale Kupa igraju AEK i PAOK. Da će meč biti izuzetno teško organizovati jasno je i zbog dešavanja noć uoči meča. Grad je bukvalno goreo zbog huliganskih izgreda koje su izazvali navijači dva ljuta rivala.

Pojavili su se i šokantni snimci gde su huligani naoružani molotovljevim koktelima gađali policiju i bukvalno hteli da ih žive zapale.

>>> GOREĆE ATINA: Gazda PAOK-a, koji je s pištoljem upao na teren, zvao Grobare u pomoć za finale!

Mržnja između navijača dva kluba ove godine je dostigla vrhunac, jer je u direktnom duelu za titulu izbio veliki incident na stadionu PAOK-a u Solunu u odlučujućem meču za titulu.

Tada je na teren u 90. minutu, posle poništenog gola PAOK-a na teren utrčao gazda solunskog kluba Ivan Savidis i pištoljem pretio sudiji.

Zbog toga je PAOK drakonski kažnjen i oduzeti su mu bodovi, pa je titula umesto PAOK-u pripala AEK-u.

Policija će biti na posebnim mukama da održi red na dan utakmice, kao i na samom stadionu. A pod velikim pritiskom biće i španski sudija David Borbalan, koga su čelnici grčkog Fudbalskog saveza delegirali kako bi se sprečili neredi i tenzija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maric

    12. maj 2018 | 20:04

    Da sam Vam ja organ reda,celu noc bih Vas gonio,a onog ko je bacio molotovljev koktel lagano bi mu kulturno ponudio da ga ispije na eks..pa pravac na neku toksikologiju dacse cisti malo.Ko ji je to mozak propalitet i obican klosar.

  • Sumadinac

    12. maj 2018 | 15:56

    Žešći ludaci...

  • Rile delija

    13. maj 2018 | 19:26

    Posle smo mi Srbi najgori. Ovi Grci su po meni najvevi ludaci definitivno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA