GOREĆE ATINA: Gazda PAOK-a, koji je s pištoljem upao na teren, zvao Grobare u pomoć za finale!

Kontroverzni biznismen navodno je pozvao navijače bratskog kluba kao podršku za pehar u finalu Kupa protiv AEK-a

  • 17
Ivan Savidis, vlasnik PAOK-a, kažnjen je posle upada na teren sa pištoljem i napada na sudiju; Foto: Tanjug/AP

Veliki derbi igra se u subotu u Grčkoj, gde u finalu Kupa igraju AEK i PAOK. Ova dva kluba zaratila su već tokom sezone, a njen prekid meča, koji je izazvao kontroverzni vlasnik tima iz Soluna Ivan Savidis, uticao je konačno na rasplet šampionske trke i doneo je AEK-u titulu.

PAOK i njegov vlasnik su oštro kažnjeni i ostali su bez titule zbog oduzimanja bodova, a sada žele osvetu Atinjanima u Kupu.

>>> Obogatio se preko noći u Rusiji i stao uz rame Putinu, sad maše pištoljem na stadionu PAOK-a: Sve o kontroverznom vlasniku grčkog kluba!

VIDEO: Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol!

U tome traže i pomoć navijača Partizana, bratskog kluba PAOK-a. A očekuje se da na Olimpijskom stadionu u Atini bude oko 50 grobara. To je otkriveno u anonimnom pismu koje je dobila Virginija Sakelaropolu, državna tužiteljka ove zemlje.

Obeležja PAOK-a redovno se vide na utakmicama Partizana; Foto: MarkoTodorović

Sumnja se da je kontroverzni gazda PAOK-a, Ivan Savidis, pozvao najvernije navijače Partizana kako bi mu pomogli u borbi za novu titulu.

Ovo bi mogao da bude dodatni bezbedonosni rizik veoma turbulentne odnose u Grčkoj fudbalskoj ligi, česte prekide utakmica na derbijima AEK-a, PAOK-a i Olimpijakosa, kao i zbog toga što bi u finalu Kupa imali dve navijačke grupe.

Finale Kupa na programu je 12. maja od 19.30 u Atini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA