≫ 

Ivanović sam otišao pred srpske navijače, pridružio mu se Tadić: Grmelo je "Bane, Bane", ostali Orlovi izviždani (VIDEO)

Navijači su se doskorašnjem kapitenu odužili skandiranjem, nakon što je prvi otišao ispred njih da im zahvali za podršku

  • 72

Fudbaleri Srbije poraženi su od Čilea u prvoj pripremnoj utakmici pred Mundijal u Rusiji sa 1:0, a navijače je najviše zabrinula bleda partija Orlova, koji faktički tokom 90 minuta nisu stvorili nijednu ozbiljnu šansu za gol.

U timu nije bilo Branislava Ivanovića, koji je još "rovit" posle povrede, pa verovatno Krstajić nije želeo da rizikuje sa njegovim ubacivanjem u tim.

Ipak, po završetku meča, doskorašnji kapiten je napravio pravi kapitenski pozdrav i otišao je sam pred tribinu sa srpskim navijačima i pozdravio ih i zahvalio im za podršku tokom utakmice.

Branislav Ivanović pozdravlja srpske navijače sam ispred tribine; Foto: MN Press

Za razliku od njega, ostali igrači su to uradili samo sa centra, gde su aplaudirali i krenuli ka svlačionici. Oglušili su se o transparent koji je sve vreme stajao istaknut iza gola, na kom je pisalo da navijače uvek moraju da pozdrave. Kao da su znali da može da dođe do ovakve situacije.

U tom trenutku su se začuli stravični zvižduci srpskih navijača, koje je iznerviralo to što je samo Bane Ivanović došao do njihove tribine. Nakon toga su i ostali krenuli, ali su stali pred kaznenim prostorom, dok je samo još Tadić otišao ispred njih i pozdravio ih i dao im dres, a oni su i njemu uzvratili skandiranjem i aplauzima.

VIDEO - Gde su Orlovi pogrešili protiv Čilea?

Posle toga je ponovo grmelo skanidranje "Bane, Bane, Bane", dok su svi igrači odlazili ka tunelu.

VIDEO: Jedan je Maradona! Čuveni fudbaler poslao Srbiji poruku pred Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    4. jun 2018 | 23:52

    Sramota! Sta smo mi? Reprezentacija jedne zemlje ili poligon za razigravanje propalih igraca i mesto gde ce se nekim nazovi fudbalerima podizati cena. Nije bitno sta mislim o Muslinu ali on je covek koji je izborio plasman na SP. Sta je FSS uradio? Smenio ga i doveo amatera kome drugi sastavljaju spisak igraca. E moj Krstajicu, da li vidis ko ti igra i kako, Rodic, Grujic, i ostali..... A trebao si i Pesica da povedes, i ovako imas zabranu da uvedes Prijovica u igru. Zelim ti sve poraze u grupi.

  • stb

    4. jun 2018 | 22:47

    Idemo dalje bice bolje samo bi voleo da bude milojevic tremer znao bi da ucutka svajcarce

  • Toni Slovak

    5. jun 2018 | 00:28

    Ne znam šta vam je ljudi! Zašto sve tako negativno gledamo? Vidim ovde kako neki pišu kako naša reprezentacija nema šta da traži na Svetskom prvenstvu. Nemačka je isto izgubila od Austrije, to su samo prijateljske utakmice i zato je bolje što smo izgubili sada od Čilea nego ne daj Bože u Rusiji od Kostarike ili Švajcarske. Verujem u naše momke, sve je moguće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA