≫ 

Zašto su navijači Zvezde sa skupim kartama napuštali Marakanu 10 minuta pre kraja meča sa Napolijem? (VIDEO)

Iako su platili sukpoceno karte za duel sa Napolijem, neki navijači su ranije izlazili sa stadiona iako je bilo vremena da Zvezda možda da gol. Međutim verovatno su želeli da izbegnu gužvu koja se stvara kada se završi utakmica

  • 34

Pročitajte još:

>>> Anćeloti isprozivao fudbalere Zvezde: Oni su šampioni za valjanje po travi i trošenje vremena!

>>> Četiri stvari koje smo videli na debiju Zvezde u Ligi šampiona: Evo zašto crveno-beli neće biti topovska hrana bogatašima!

Iako je razumljivo da mnogi žele da izbegnu gužvu, nejasno je kako su spremni da rizikuju i propuste eventualni pogodak?

Crvena zvezda je pred kraj meča sa Napolijem čak bila opasna u nekoliko navrata, moglo je posle prekida i kornera da prevagne na stranu domaćina, a mnogi su napetu završnicu propustili.

Zabeležili smo i snimke kako dobar deo navijača u 85. minutu prazni zapadnu tribinu, najskuplju za ovaj stadion, pošto su paketi karata za zapad koštali 18.000 dinara, odnosno 6.000 po utakmici.

Kako je to izgledalo, možete pogledati na vrhu teksta.

VIDEO - Vujadin o Borjanovim bravurama

VIDEO - Delije pozdravile svoje heroje

VIDEO  -Najlepša pesma koju su Ultrasi Napolija otpevali na Marakani

VIDEO - UEFA opet na meti prozivki Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki86

    19. septembar 2018 | 21:38

    To navijaci. Pa da su navijaci nebi stojali onako na tribinama i izlazili ranije. Ja predjem 500 km, udjem do 2 sata ranije na utakmicu, celu utakmicu na istoku navijam kao sto se navija na severu i ostanem sat posle utakmice. Krenem kuci u ponoc i pravac u 6 na poso. I tako u proslogodisnjim kvalifikacijama, grupnoj fazi lige evrope i kvalifikacijama za ligu sampiona. I sad ga izduva za karte. Hvala ti Zvezdo za ovo.

  • Bgd

    19. septembar 2018 | 20:14

    Mnogo puta sam bio na Marakani ali NIKAD nisam napustio stadion pre kraja utakmice, bez obzira na rezultat. Razumem želju da se izbegne gužva ali 0:0, Liga šampiona a idete 10 minuta pre kraja?! Pa što ste dolazili? To nisu ljudi koji su kupili karte već oni koji su ih dobili džabe preko raznih firmi.

  • Milan

    19. septembar 2018 | 20:10

    Zato sto to nisu navijaci.vec oni sto dodju da se slikaju a pravila fudbala ne znaju.i vecina njih je dobila karte tako da ih je zanimalo samo da se slikaju da nudu vidjeni i to je to a onda sednu u skup auto i odu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA