≫ 

Anćeloti isprozivao fudbalere Zvezde: Oni su šampioni za valjanje po travi i trošenje vremena!

Treneru Napolija nije se dopalo ponašanje igrača crveno-belih posle meča

Iako je na konferenciji za medije džentlmenski pohvalio Zvezdu, Karlo Anćeloti je u izjavi za Skaj sport Italije bio izuzetno oštar prema igračima crveno-belih. Italijanskom stručnjaku je zasmetalo što su igrači Zvezde, kako on kaže, trošili vreme valjajući se po travi.

- Neizbežno je bilo da bude drugačije poslednjih 15 minuta. Oni su stručnjaci u gubljenju vremena i valjanju po travi. Igrali su čvrsto i uvek su tražili faul.

- Ali to nije problem. Morali smo ranije da postignemo gol. Bilo je blizu, ali nam je nedostajala završnica. Napravili smo male grečke u pasu i šutu. Takođe nismo imali sreće - poručio je Anćeloti posle meča.

Anćelotija smo retko videli nervoznog, ali je na Marakani u nekoliko navrata tokom meča ispoljio nervozu. Posle Vengera, Milojević je nadmudrio i Anćelotija, koji je jedan od najboljih trenera Evrope i spada u TOP 5.

Mančester Junajted je favorit na startu Lige šampiona, a kvota da će savladati Jang Bojs u Švajcarskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Jang Bojs - Mančester Junajted.

Juventus, sada s Ronaldom, ima velike ambicije u Ligi šampiona, a večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Juventus.

Izašle su kvote za nedeljni večiti derbi, a Zvezda je, očekivano, favorit u Humskoj s kvotom 2,10 na dvojku, dok je kvota na keca 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Crvena zvezda.

Sam podatak da je osvojio četiri Lige šampiona dve sa Milanom 2002/03 i 2006/07, dva UEFA Superkupa,zatim sa Realom Ligu šampiona i Superkup, sa Juventusom Intertoto kup., sa Čelsijem je osvojio Premijer ligu, a sa Bajernom Bundesligu.

VIDEO: Strateg Zvezde veliku premijeru u Ligi šampiona napušta zadovoljan

VIDEO: Grmljavina Delija utišala navijače Napolija: Bradati, tetovirani ultras u neverici posmatrao spektakl crveno-belih!

VIDEO: Koreografija Delija za istoriju

VIDEO: Slavlje fudbalera Zvezde sa Delijama!

VIDEO: Šou u miks zoni: Vujadin uz osmeh o Borjanovim bravurama

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    19. septembar 2018 | 11:01

    TELEMARKET ...NAPOLI 480 000 000 EURA ....ZVEZDA 44 000 000 EURA !!! O cemu pricas covece !?? Tvoja plata je veca od primanja svih igraca u zvezdi !!!! Mislili ste da se prosetate marakanom !?? Da date 4.5 golova !?? Da dodjete na ekskurziju !??? Mozes da se pravdas i peres koliko hoces.ali to "vadjenje" ti bas i ne stoji. Otiso si pognute glave sa mare..i neces biti jedini .

  • Danilo49

    19. septembar 2018 | 13:14

    BRAVO KRALJU!!! Konačno neko da kaze sta stvarno misli.

  • Gambit

    19. septembar 2018 | 11:10

    kao grobar, mogu da kazem da nisam primetio da su se zvezdini igraci valjali po travi, ali da je bio dosadan fudbal to moram priznati. mislim da je zvezdi falila ona energija kao na prethodnom mecu kada su izjednacili i samopouzdanja. srecno u nastavku ls-a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA