Nedelja je dan za triatlon u Beogradu: Pogledajte koje će ulice biti zatvorene (FOTO)

Iz organizacije ističu da će zbog zahtevnog takmičenja doći do zatvaranja ulica zbog trasa kojima će se kretati trijatlonci

  • 1

Nedelja, 24. septembar - dan za Otvoreno državno prvenstvo u triatlonu, koje će se održati na Adi Ciganliji, u organizaciji Triatlon saveza Beograda.

Iz organizacije ističu da će zbog zahtevnog takmičenja doći do zatvaranja ulica zbog trasa kojima će se kretati trijatlonci.

Već od 06:00 časova ujutru za saobraćaj se zatvara glavna Savska magistrala, u oba smera, u potezu od mosta na Adi, do skretanja za Železnik. Takođe, biće zatvorena desna strana mosta na Adi, iz pravca Novog Beograda, od Omladinskih Brigada do prve petlje na Adi.

Leva strana mosta iz pravca Sajma u pravcu Novog Beograda će biti prohodna za saobraćaj. Osim toga, šetalište i biciklistička staza koje prolaze pored „Stenke“ će biti zatvorena, ali će biti organizovan alternativni pravac za pešake i bicikliste.

Savska magistrala i most na Adi će od 12 časova biti otvareni za saobraćaj, a pešačka odnosno biciklistička staza, biće pušteni u funkciju od 14 časova.

Satnica: Trka startuje u 7 časova, kada će trijatlonci plivati 1.9 km na početku Ade Ciganlije. Nakon toga će se voziti bicikla po Savskoj magistrali i mostu na Adi u dužini 90 km, a na kraju ih očekuje trčanje u dužini polimaratona (21km). Prvi takmičar se na cilju očekuje već oko 11 časova u ciljnoj ravnini, kod garaže na ulasku u Adu Ciganliju. Dodela medalja je u 13:30 časova.

"Izvinjavamo se svim sugrađanima zbog mogućih neprijatnosti ili gužvi i pozivamo sve da tog dana dođete u ciljnu zonu kod prvog parkinga na Adi Ciganliji kako kako bi svi zajedno podržali takmičare," poručili su iz Triatlon saveza Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    21. septembar 2017 | 15:20

    Biće to triatlon i za građane Beograda , koji budu imali potrebe da dođu do radnog mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA