≫ 

Samoubistvo Zvezde u poslednjoj četvrtini, Verona blizu polufinala Evrokupa

Crveno beli vaterpolisti dozvolili protivniku da od 5:5 ode na 10:5

  • 0

Vaterpolisti Crvene zvezde imaće težak zadatak da u revanš meču četvrtfinala Evrokupa izbore plasman u sledeću rundu takmičenja. Na bazenu "Milan Gale Muškatirović" crveno beli su poraženi od Verone rezultatom 10:5.

Italijanski predstavnik je dobro otvorio utakmicu i golom Stefana Luonga sredinom prve četvrtine stigao do prednosti. Mučili su se izabranici Dejana Savića da nađu put do protivničke mreže, pa su prvu deonicu završili bez postignutog gola.

Ipak, mnogo bolja igra i realizacija sa igračem više vratili su Zvezdu u život. Pogađali su Toholj, Tankosić i Njegovan i uneli neizvesnost u utakmicu.

Međutim, mogo iskusnija ekipa Verone je u pravim trenucima pronalazila odgovarajuća rešenja i postizala golove kada je bilo najpotrebnije.

Foto: Telegraf

Uspeo je Ognjen Stojanović da lepim udarcem donese Crvenoj zvezdi izjednačenje i nadu da mogu do povoljnog rezultata.

Usledila je demostracija snage italijanske ekipe koja je prelomila meč na kraju treće i početkom četvrte četvrtine. Najpre je Pjetro Finjoli u poslednjoj sekundi treće deonice vratio prednost na stranu svoje ekipe, da bi Galo početkom poslednje najavio ubedljivu pobedu.

Najefikasniji u redovima Verone, Stefano Luongo je svojim trećim pogotkom povečao prednost na 8:5 i bilo je jasno da nema povratka za crveno bele. Đuzeše Valentino je doneo prednost od četiri gola razlike, a Edoardo di Soma postavio krajnji rezultat.

Revanš utakmica četvrtfinala Evrokupa je 9. decembra u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA