≫ 

Bokser kao od majke rođen: Rukom je morao da sakriva vršnjaka od radoznalih pogleda (FOTO)

Striptiz uvertira bokserskog spektakla

  • 1

Merenje boksera pred ulazak u ring zna često da bude jednako uzbudljivo kao i sama borba, koliko puta smo bili svedoci vrcavih čarki i mrkih pogleda rivala, čak i ukrštanja pesnica.

Međutim, ono što se dogodilo tokom zvaničnog merenja pred duel Kanađanina Dejvida Lemjua i Britanca Bili Džo Saundersa za titulu u srednjoj kategoriji u verziji VBO, ne viđa se svaki dan.

Jedan od rivala, u pitanju je Saunders, prvi je skidao do gole kože, kako bi u gram došao do odgovarajuće kilaže kao uslov za borbu u srednjoj kategoriji (72.5 kg), posle čega je to isto uradio i Kanađanin.

Pošto je prethodno sve skinuo sa sebe, izašao samo u slim boksericama na vagu, morao je da se oslobodi i tog dela donjeg veša za svaki slučaj, što je u prvi mah iznenadilo ljude oko njega, koji su, brže-bolje, požurili da ga prekriju platnom i zamaskiraju mu intimnu regiju.

Kao od majke rođen bio je Saunders u jednom momentu, i to pred kamerama, ali mu to nije smetalo da uputi nekoliko pretećih poruka rivalu kog je nazvao "si*icom". Naravno, ovaj mu nije ostao dužan, a u nedelju ćemo videti ko je jači kada sa reči pređu na pesnice.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA