≫ 

Oglasili se Škrbić i Cvetković posle tuče: Samo smo razmenjivali mišljenja

Selektor i potpredsednik RSS istakli da je došlo samo do sukoba mišljenja

  • 5

Potpredsednik UO RSS, Dragana Škrbić i selektor Jovica Cvetković demantovali su natpise koji su se pojavili u medijima vezane za sukob u nedelju uveče u Splitu.

Mediji su preneli da je došlo do fizičkog obračuna njih dvojice u hotelu ( za šta postoje očevidci), ali oni tvrde da su se samo malo jače svađali

- Istina je da je došlo do razgovora posle jučerašnje utakmice sa Švedskom u holu hotela. Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se događa na Evropskom prvenstvu.

- Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogućnosti da pređe u neki fizički obračun. Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri.

- Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije - rekao je Škrbić.

Jovica Cvetković se začudio što se sada piše o tome kad se selekcija bori za plasman:

- Nema nikakvog skandala. Ne vidim uopšte u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima.

- Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Ne bi trebalo to dizati na nivo skandala.

- Što se to traži u ovom trenutku? Ovde smo da bi zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga. Iznenađen sam što se tako nešto našlo u medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nabukodonozor

    15. januar 2018 | 20:43

    Neposredni kontakt sa preduzeće.

  • Mikloš lizard

    15. januar 2018 | 17:46

    Em sto nas brukate na terenu a poceli ste i van njega.sram vas bilo.!!!

  • Mican

    15. januar 2018 | 18:20

    Ma naravno niko i ne sumnja u istinitost vasih izjava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA