≫ 

Vojvodina oštro kažnjena zbog guranja sudije u bazen: Zvezdi pobeda službenim rezultatom (VIDEO)

Novosađani su i novčano kažnjeni u iznosu od 2.500 evra

  • 3

Disciplinska komisije regionalne vaterpolo Triglav lige kaznila je Vojvodinu sa 2.500 evra, a meč protiv Crvene zvezde registrovala službenim rezultatom 5:0 za Beograđane zbog incidenta kada je gledalac gurnuo sudiju u bazen.

- Posle prijema izveštaja delegata Nenada Šukića i službenih lica ustanovljeno je da domaćin, novosadska Vojvodina nije preduzela sve neophodne mere osiguranja susreta, pa je meč registrovan službenim rezultatom 5:0 za Crvenu zvezdu, a novosadski klub je kažnjen i novčano sa 2.500 evra - navodi se u saopštenju.

Utakmica vaterpolista Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu prekinuta je dve sekunde pre kraja kada je, pri rezultatu 7:7, navijač domaćih gurnuo sudiju u bazen.

Meč je imao veliki značaj zbog plasmana u Prvu Jadransku ligu.

Pogledajte kako je izgledalo guranje sudije u bazen:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alessandro

    8. februar 2018 | 23:37

    Evo konačno prave informacije za mučenike grobare, jer su svi tumačili ovu vest kako je njima odgovaralo! Hvala redakciji telegrafa na osvešćivanju sive mase crnih navijača!

  • Lazar. Mड़ञणम

    12. februar 2018 | 00:31

    Pa to je i bio cilj da projakat pobedi posto poto pa zbog ovakvih stvari i '' podmladjujemo '' drzavni tim posto vrhunski majstori sporta ne zele da gledaju sve ovo a kamo li ucestvuju.

  • Partizan i Zvezda nasa gnezda

    10. februar 2018 | 16:06

    S razlogom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA