≫ 

Ruskinja pozirala u majici "Ja ne koristim doping", pa pala na doping testu?! (VIDEO)

Nadežda Sergejeva na stubu srama

  • 11

Ima neka tajna veza (koja i nije tajna) između ruskih sportista i dopinga.

>>> Senzacija na Olimpijskim igrama: Nemačka ušla u finale hokejaškog turnira!

Pilot ruske ženske ekipe na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, Nadežda Sergejeva, u petak je "pala" na doping testu čime je potvrdila lošu naviku ruskih sportista zbog koje i na ovom takmičenju, usled ranijih slučajeva dopinga, nastupaju bez svojih obeležja.

Udarna vest o Nadeždi možda i nije činjenica da se dopingovala, već ona da se samo koji dan ranije pojavila na promotivnom klipu ruskih sportista u majici sa natpisom "Ja ne koristim doping, ja sam za sport".

Spot naravno prikazuje ruske sportiste u pozitivnom svetlu, u njemu se pojavljuje i Nadežda u akciji sa svojim bob timom, ali njena poruka je jedna velika laž, kako se ispostavilo.

Barem u njenom slučaju.

Video koji ju je dodatno "pokopao", je zapravo urađen uz podršku firme koja Ruse snabdeva opremom na Igrama u Pjongčangu.

Doping testom utvrđeno je da je Nadežda koristila zabranjenu supstancu trimetazdin, koja se koristi i za lečenje angine, ali to opravdanje joj nije prošlo da se izvuče bez suspenzije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    23. februar 2018 | 22:54

    Da li i amerikanci imaju doping kontrole???????

  • NekoKo

    24. februar 2018 | 00:40

    Ovo sa Rusima je pravi dokaz kako funkcioniše profi sport i potvrda svega što Duci Simonović decenijama priča. Sada su politički uhvatili da češljaju Ruse i vidi se da kada su pod istinskom doping prismotrom da odjednom nema rezultata. Ipak pravi antidoping sistem se primenjuje samo selektivno. Kada su Rusi u pitanju to je politički, ali kada su u pitanju svi ostali sportisti uglavnom se dozvoljava velikim zvezdama i to onda kada se to organizatorima fešte uklapa u njihove bolesne koncepcije. To su momenti kada treba rušiti rekorde, praviti mega zvezde čije dresove će kupovati milioni, koji će dovlačiti mase za sobom tamo gde treba, zbog koji će milioni kupovati krpice od poznatih brendova kao što su: Nike, Adidas, Reebook itd... Uostalom publika perverzno obožava samo pobednike i rekordere i zpog njih se pune stadioni. Imali smo prilike da vidimo meč USA - Srbija kako izgleda kada USA momci nisu dopingovani. Jesu bolji ali nisu vanzemlajci i to što su bolji moraju dobro da se pomuče da svaki put opravdaju. Sledeći meč u fnalu kao da smo gledali reprezentaciju vanzemaljaca protiv Srbije. U te razlike mogu da veruju samo idioti i mala nezrela deca. Ja ne kažem da se ne vadi krv tim američkim košarkašima i da oni ne piške u flašicu, ali jasno je kao dobar dan da se pravi rezultat krije i da je to samo cirkusijada u njihovom slučaju. Pored toga zar nije sumnjivo samo po sebi da kad od testiranja do objavljivanja rezultata prolazi toliko mnogo vremena. Kao utvrđeno je da je taj i taj čak vemoma često ono i prošle godine koristio zabranjeno sredstvo ... U čemu je trik, što antidoping komisija ne objavi rezultat odmah sutradan. Jasno je da neki mogu da se dopinguju po skrivenim pravilima i da kada prekrše da skrivena pravila onda to bude objavljeno. Šarapova se kao ranije nije dopingovala i oni baš kada je počela politika između Rusa i Amerikanaca da se preliva na sport, baš je tada uhvatiše. Pa bar 1000 puta su je pre toga testirali. Sa druge strane kakvi su sada njeni sportski rezultati? Neuporedivo slabiji nego ranijih godina. Dakle, ništa bez dopinga.

  • kraj

    24. februar 2018 | 19:00

    Kada bi se ameri naterali na test, ne znam da li bi neko bio čist. Oni se najviše dopinguju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA