Hrvati pali u trans: Nabijamo kompleks Srbiji, a godinama su nas ubijali u vaterpolu!

Euforija kakva se dugo nije videla zbog vaterpola u Hrvatskoj

  • 18

Hrvati su veoma dugo postili u vaterpolu, reprezentacija Srbije je dugo dominirala, pa je niz od tri pobede doživljen spektakularno.

Hrvatska je kao domaćin pobedila Delfine sa 8:7 u grupnoj fazi Kupa Evrope, zahvaljujući tome se plasirala u finale, a portal Index.hr je to ispratio naslovom "Nabija li Hrvatska u vaterpolu kompleks Srbiji? Treća pobeda zaredom nakon neverovatnog preokreta".

- Godinama su nas ubijali u vaterpolu, nabijali nam komplekse, nismo im mogli ništa. Srbija je harala svetskim vaterpolom, osvojila sve što se moglo, a pri tome je redovno dobijala Hrvatsku. I to kako, 7 razlike u Kazanju, 7 u grupi na EP u Beogradu, u Riju nam nisu dali gram šanse. To je trajalo do polufinala SP u Budimpešti prošlog leta. Tada je niz pukao i otvorilo se, tri poslednje utakmice i tri pobede Hrvatske - piše Indeks.

Srbija je vodila sa 4:1, ali je u nastavku usledio preokret, koji je predvodio Loren Fatović sa tri pogotka.

Hrvatska će u finalu igrati u nedelju od 20.30 protiv Španije, Srbija od 19 časova igra za treće mesto protiv Italije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    8. april 2018 | 13:35

    Vi hrvati patite od kompleksa niže nize vrednosti....

  • Krajisnik

    8. april 2018 | 11:35

    Pa dobro pobjedili ste i sta sad. To je kod hrvata inace obicaj . Kad oni pobede a pogotovo nas srbe to je kao da su boga uhvatili za onu stvar. I to se bajke prave od toga. A kad gube onda se uvek cuje njihov komentator ma da sudija je sve kriv decki nista nisu krivi. Za razliku od vas mi Srbi postujemo svakog sportistu svaki tim koji pobedi pa i nas. Samo nazalost kod vas ce uvek biti prisutan onaj gram arogantnosti a i da ne pricam jos sta drugo al nebitno. Cewtitke na pobedi

  • Marko

    8. april 2018 | 12:28

    Ma ubicemo ih na sledecem vecem takmicenju! Sto bi rekli i corava koka ubode jedno zrno! 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA