Vaterpolisti hit u Barseloni među navijačima, selektor Savić se već oštri za nastavak turnira! (VIDEO)

Vreme je za nove izazove

  • 2

Vaterpolisti Srbije uspešno su startovali na Evropskom prvenstvu u Barseloni protiv Rumunije sa 11:5, ali nema mnogo vremena za analizu ovog meča.

Već u sredu od 18.30 naš tim igraće protiv Rusije u nastavku takmičenja, pa je ovaj start bio zagrevanje za nešto veći izazov.

Rusija je na startu turnira pobedila Slovačku sa 12:6, a selektor Dejan Savić je analizirao igru odbrane u svom startu turnira.

- Delovala je vrlo dobro. U napadu se videlo da smo još teški što je posledica teškog rada i od narednog dana počinje osvežavanje ekipe - rekao je Savić, dok je Andrija Prlainović bio samokritičan.

- Početak siguran, moglo je i više golova u njihovoj mreži. Nedostajalo nam je malo prisebnosti ali to će doći vremenom. Uželeo sam se igre videlo se. Ostalo je bilo dosta dobro. Sigurna odbrana i to je ono što nam je trebalo.

Srbija je imala i malu armiju navijača koja je želela da pozdravi Savića, Ranđelovića, Pijetlovića, Prlainovića i drugare, svi su im izašli u susret. Druženje sa Delfinima i izjave Dejana Savića i Save Ranđelovića možete pogledati na vrhu vesti.

VIDEO - "Delfini" spremni za napad na novo zlato!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    17. jul 2018 | 00:31

    Do zlata DELFINI, Crna Gora vazda...nikad Montenegro !

  • Tanče

    17. jul 2018 | 06:36

    Samo nastavite tako delfini! Korak po korak idemo do kraja po zlato. Srećno!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA