≫ 

Da li je moguće da je selektor Hrvatske ovo izjavio posle poraza od Srbije? Nije mogao sportski da prizna da smo bolji

Ivica Tucak označio arbitre kao krivce za poraz od Delfina

  • 27

Nisu se ponašali fer u bazenu, a ni posle meča nisu dali korektne izjave! Umesto da selektor Hrvatske Ivica Tucak sportski prizna da je Srbija zasluženo pobedila, jer ne samo da je očitala njegovoj ekipi vaterpolo lekciju, već i lekciju sportskog i fer ponašanja, naročito kapiten Filip Filipović, koji nije reagovao na mučko i kukavičko udaranje pesnicom u glavu, on je odlučio da krivce za poraz traži u arbitrima.

Ironija, baš onim istim sudijama koji nisu reagovali na udaranje našeg igrača u bazenu bez lopte nakon njihovog zvižduka!

- Ne znam šta da kažem, isključen sam iako nisam rekao niti jednu jedinu reč. Danas se nije igrao vaterpolo, već neko rvanje u kojem se mi nismo snašli, a sve zbog sudijskog kriterijuma. Imali smo prilike koje smo propustili, ali moram da kažem da smo od samog početka pali u zamku komentarisanja sudijskih odluka.

- Čestitam Srbiji na pobedi, ali sudijski kriterijum je prelomio i odlučio utakmicu. Nismo imali lucidnost ni koncentraciju da rešavamo situacije koje bi inače lako riešili. Moramo skupiti glave i da pokušamo da uzmemo medalju - poručio je posle meča Ivica Tucak.

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

VIDEO: Stefan Mitrović nakon pobede nad Hrvatskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    26. jul 2018 | 23:59

    Kao sto je Šefik prokomentarisao sudije su bile naklonjene Hrvatima, slozio bih se sa tim pogotovo po pitanju odluka ruskog sudije, dosuditi peterac hrvatima gde ga mozda nije bilo, a nama ne, zatim iskljuciti nama dva igraca a da hrvati nemaju sposobnost dati go i onda kriviti sudije, vaterpolo u neku ruku jeste rvački sport pod vodom ali to je deo igre. Hrvatskom selektoru bih predložio da prvo pogleda snimak meča a zatim da izjavu medijima. Neke stvari i slep čovek vidi! Bolji smo, ma šta bolji NAJBOLJI!!!!

  • Zarko

    26. jul 2018 | 23:42

    Vise puta smo iskljuceni,udarac onoga na filipovica,nepriznat go krajem trece cetvrtine...o cemu ovaj prica?!

  • Stuttgart

    27. jul 2018 | 00:00

    Glumi pred nama prijatelja u ujo ko svi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA