≫ 

Srpski vaterpolisti dočekani aplauzima u Hrvatskoj, ali su ispraćeni porazom!

Bezbolan poraz Orlova

  • 4

Vaterpolisti Srbije izgubili su poslednji meč Grupe D Evropa kupa od Hrvatske u Sisku sa 12:9, ali je to bilo bezbolno - obe ekipe plasirale su se na završni turnir, koji će se sledećeg meseca održati u Zagrebu.

Početak je bio prijatan, 800 gledalaca je dočekao naše Delfine aplauzima, uz intoniranje Bože pravde, a meč se dugo igrao bez gola. Naš tim je dva puta propustio igrača više, pa je Hrvatska to kaznila preko Jokovića.

Nanizan je i četvrti napad sa igračem više bez realizacije, Pijetlović je uzdrmao prečku, da bi se u nastavku igralo u egalu, dugo se niko nije distancirao rezultatski.

Joković je bio prilično raspoložen, došao je do četiri gola na kontu, naš su pogađali stativu, da bi Garsija sve dileme razrešio pogotkom za 10:6 na kraju treće deonice.

Za kraj, Macan, Aleksić, Mandić, Vukićević i Filipović su bili strelci za konačan rezultat.

Hrvatska - Srbija 12:9 (1:0, 4:4, 5:2, 2:3)

Gradski bazen Sisak. Gledalaca 800. Sudije: Ivanovski (Crna Gora), Derviju (Francuska). Igrač više: Hrvatska 10 (7), Srbija 15 (5).

HRVATSKA: Bijač, Macan 1, Fatović, Lončar, Joković 4, Buljubašić, Vukičević 1, Bušlje 1, Miloš 1, Vrlić 1, Šetka, Garsija 1 , Marcelić. Selektor: Tucak.

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 1, Rašović, Ranđelović, Ćuk, D.Pijetlović, Vico, Aleksić, Jakšić, Filipović 1, Prlainović 2, S.Mitrović 2, B.Mitrović. Selektor: Savić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveto

    12. mart 2019 | 20:00

    A, izgubite, izgubiste

  • GP

    13. mart 2019 | 09:59

    I sve ce vise i vise da budu ispracani sa porazima. To je cena unistenja VK Partizan!

  • Delija

    13. mart 2019 | 07:58

    Kakvo crno zaboravljanje,oni bi od ovoga napravili haos....sad treba sve povezati,napraviti negativnu kampanju,pokazati svetu kakav su narod bili i ostali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA