≫ 

Stranci prognozirali tačne rezultate na Mundijalu: Srbija tuče Kostariku 1-0, igra 1-1 sa Švicom i gubi 4-0 od Brazila, ali ide dalje, naleće na Nemačku i... (VIDEO)

Da je lako predvideti rezultat u fudbalu kladionice ne bi ni postojale, ili ako bi ih i bilo, držali bi ih isključivo dobrotvori kojima je jedini cilj da od svih nas naprave multimilionere. Zato uzmite sa rezervom ovu prognozu tačnih rezultata čitavog Mundijala u Rusiji, i jednostavno uživajte

  • 28

Retki su oni koji će ovoga leta gledati Svetsko prvenstvu u fudbalu bez ijednog odlaska u kladionicu, a mnogi među nama pokušaće da gađaju i tačne rezultate. Tako se na kanalu „Nick Att“ na „Jutjubu“ može pronaći interesantna prognoza tačnih rezultata svih utakmica na predstojećem Mundijalu, koja je za mesec dana nakupila pola miliona pregleda, što je impresivna brojka, budući da se radi o privatnom kanalu. Kako je autor tačno dolazio do ovih rezultata, da li je išao po osećaju iz glave ili je puštao „PES“ da igra mečeve umesto njega, ne znamo, ali svakako je zanimljivo. Posebno kada dođemo do Srbije.

U Grupi A, u kojoj se nalaze Rusija, Saudijska Arabija, Egipat i Urugvaj, autor prognozira da će domaćini pobediti Saudijce na otvaranju sa 2-0, da će Urugvaj tući Egipat 2-1 pa Rusiju 2-0, da će Egipat pobediti Saudijsku Arabiju 3-0, nakon čega će u poslednjem kolu Urugvaj tući Arabiju 4-1, a Rusija i Egipat remizirati 2-2. Dalje će ići Urugvaj i Egipat, dok će Rusija i Arabija ispasti. Ova prognoza je, međutim, napravljena pre povrede Mohameda Salaha u finalu Lige šampiona.

Grupa B sastoji se od Španije, Portugalije, Maroka i Irana, što je upravo konačni redosled koji prognozira urednik ovog kanala na „Jutjubu“. Španci će, po njemu, uništiti Portugalce sa 4-1, dok će Maroko i Iran igrati 1-1. Zatim će Portugalija remizirati sa Marokom 2-2, a Španija sahranili Iran 6-1. Konačno, Portugalci će pobediti Iran 3-0, a Španija Maroko minimalnim trijumfom. U Grupi C Francuska će tući Australiju 5-2, dok će Peru i Danska podeliti bodove rezultatom 2-2. Zatim će „galski petlovi“ poraziti Peru minimalnom pobedom, a Danska „kengure“ 2-0. Konačno, Francuzi će pobediti Dansku 1-0, a Peru Australiju sa 3-0. Dalje će iz ove grupe ići Francuska i Peru.

Lionel Mesi leti u dresu Argentine. Foto: AP/Tanjug

Nama dosta interesantna grupa je Grupa D, u kojoj su Argentina, Island, Hrvatska i Nigerija. To je upravo redosled koji autor prognozira, što znači da misli da će naše komšije završiti turnir već u grupnoj fazi. Naime, po njemu, Argentina i Island će igrati 2-2, dok će Nigerija pobediti Hrvatsku 2-1. Zatim će Argentinci pobediti Hrvate 1-0 a Island Nigeriju 3-1, da bi u poslednjem kolu Hrvati pobediti Islanđane sa 1-0 a „gaučosi“ Nigeriju 3-2.

Koliko god nam prethodna grupa bila zanimljiva jer su u njoj Hrvati, skupa sa Mesijem kojeg svi jedva čekamo da vidimo u novom pohodu na titulu svetskoga prvaka, to nije ništa u poređenju sa Grupom E u kojoj se nalazi Srbija, zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom. On gađa sledeće tačne rezultate: Brazil 3-1 Švajcarska, Kostarika 0-1 Srbija, Brazil 2-0 Kostarika, Srbija 1-1 Švajcarska, Srbija 0-4 Brazil i Švajcarska 1-2 Kostarika. Dakle, Brazil će nas rasturiti, smatra on, ali smatra i da ćemo biti drugi u grupi sa četiri boda, jednim više od Kostarike. Što se nas tiče — može.

Grupa F sa kojom se ukršta naša, sastoji se od Nemačke, Meksika, Švedske i Južne Koreje. To je redosled koji autor prognozira, sa ubedljivom Nemačkom i zamalo ubedljivim Meksikom. Tačni rezultati koje gađa su sledeći: Nemačka 3-1 Meksiko, Švedska 1-1 Južna Koreja, Južna Koreja 2-3 Meksiko, Nemačka 2-1 Švedska, Južna Koreja 1-4 Nemačka i Meksiko 1-0 Švedska. Iz Grupe G dalje će ići Belgija i Engleska, dok će turnir završiti Tunis i Panama. Rezultati: Belgija 1-0 Engleska, Panama 2-3 Tunis, Belgija 5-1 Panama, Engleska 3-0 Tunis, Tunis 0-2 Belgija i Panama 1-2 Engleska.

Španci slave gol. Foto: Tanjug/AP/Francisco Seco

U Grupi H Poljska će tući Senegal 2-1, a Kolumbija Japan sa 2-0. Zatim će Poljaci izgubiti od Kolumbije 3-4, a Japan i Senegal remizirati 1-1. U poslednjem kolu Senegal i Kolumbija će igrati bez golova, dok će Poljska pobediti Japan sa 3-2. U konačnom poretku Kolumbija će biti prva sa sedam bodova, a druga će biti Poljska sa šest.

Parovi osmine finala tako će biti Urugvaj i Portugalija, Francuska i Island, Brazil i Meksiko, Belgija i Poljska, Španija i Egipat, Argentina i Peru, NEMAČKA I SRBIJA, te Engleska i Kolumbija. Urugvajci i Portugalci će igrati 2-2 u regularnom toku utakmice (Kavani i Kristijano Ronaldo će dati po dva gola), ali će u produžecima slaviti Urugvajci: Suarez će zabiti u 115-om minutu za konačnih 3-2. Francuzi će tući Islanđane rezultatom 3-0 (strelci će biti Pogba, Grizman i Mbape), dok će Brazil i Meksiko igrati 1-1 (Kutinjo će dati gol u 61-om minutu, a poravnaće Lozano u 89-om), ali će „karioke“ otići dalje posle boljeg izvođenja penala.

Belgija će golovima Azara i Lukakua pobediti Poljsku sa 2-0, Španija će izbaciti Egipat pobedom od 2-1 (Isko i Kosta će biti strelci za „crvenu furiju“ u prvom poluvremenu, a da li će Mo Salah biti u prilici da smanji na 2-1 u 81-om minutu, videćemo), Argentina će rutinski izaći na kraj sa Peruom (Mesi i Di Marija će biti strelci za 2-0), dok će Kolumbija i Engleska odigrati 0-0 ali će dalje posle boljeg izvođenja penala proći Kolumbijci.

Namerno smo preskočili meč između Nemačke i Srbije, koji smo ostavili za kraj priče o osmini finala. Verner će dovesti Nemce u vođstvo u 11-om minutu, poravnaće Matić u 20-om, ali će posle toga biti samo nemačkog slavlja. Verner će im vratiti prednost u 34-om, Kros će povisiti u 56-om, a Miler će postaviti konačan rezultat u 88-om minutu. Dakle, biće 4-1 za „pancere“.

Detalj sa utakmice između Brazila i Nemačke. Foto: Tanjug/AP

Četvrtfinalni parovi tako će biti Urugvaj i Francuska, Brazil i Belgija, Španija i Argentina, te Nemačka i Kolumbija. Sad stvari postaju još zanimljivije. Francuska će tući Urugvaj sa 4-2 (Grizman će ih dovesti u vođstvo već u 2-om minutu, a daće još jedan gol pola sata kasnije), Brazil će golovima Nejmara u 24-om i 43-em uništiti snove Belgijanaca o prvoj tituli (konačnih 2-1 postaviće De Brujne u 67-om), Španija će izbaciti Argentinu posle penala (biće 3-3 u regularnom toku, a Mesi će postići het-trik), dok će Kolumbija porazom 3-1 od Nemačke završiti svoju mundijalsku bajku.

U polufinalu udariće sve sam div na diva: Francuska na Brazil, Španija na Nemačku. Francuzi i Brazilci igraće 2-2 u devedeset minuta; Paulinjo će „karioke“ dovesti u prednost ranim golom u 4-om minutu, izjednačiće Mbape u 21-om, Nejmar će vratiti vođstvo u 57-om, a Kante će poravnati po drugi put u 66-om. Brazil će proći na penale: 6-5. U drugom polufinalu, Španija će nakon ranog nemačkog vođstva preko Vernera u 13-om minutu uzeti konce igre u svoje noge i preokrenuti: Asensio će izjednačiti u 45-om minutu, Serhio Ramos će ih dovesti u vođstvo u 81-om, a tačku na meč staviće Tijago u 89-om. Nemačka 1-3 Španija.

Tako će se Španci naći u finalu po drugi put u osam godina, gde će odmeriti snage sa Brazilom. Međutim, pre toga, Grizman će golom u 69-om minutu Francuskoj doneti treće mesto, dok će Nemci završiti na četvrtom. Prognoza tačnog rezultata u finalu nekima će se dopasti, a drugima ne, zavisi za koga navijate.

Nejmar će zabiti u 17-om minutu, a poravnaće Isko u 40-om. Mreže će mirovati do 79-og minuta kada će Asensio dovesti Španiju u vođstvo. Radovanje vaskolike Kraljevine Španije trajaće do 86-og minuta: tada će Nejmar doneti novo poravnanje. Počeće produžeci. Taman kad svi već budu u mislima bili u penalima, desiće se sudbonosni gol. Zabiće ga Kutinjo u 118-om minutu za 3-2, pa će tako Brazil uzeti svoju šestu titulu prvaka sveta.

VIDEO: Amaterska prognoza svih rezultata na Svetskom prvenstvu u Rusiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA