≫ 

Tošić: Ne mogu da izlazim u javnost i da kažem šta me brine u reprezentaciji (VIDEO)

Štoper Srbije priznao da stvari nisu funkcionisale najbolje i da je bilo mnogo lošijih stvari od dobrih

  • 12

Štoper Srbije Duško Tošić istakao je posle poraza od Čilea da je ekipa igrala loše, priznao je da ima mnogo lošijih stvari nego dobrih, ali i da je su tek izašli iz jakih treninga i da će do Mundijala u Rusiji sve da dođe na svoje mesto.

>>> Ivanović sam otišao pred srpske navijače, pridružio mu se Tadić: Grmelo je "Bane, Bane", ostali Orlovi izviždani (VIDEO)

- Sigurno da nismo delovali kako treba, ima više lošijih stvari nego dobrih, izašli smo iz jakih treninga, sutra treba da napravimo veliku analizu i vidimo gde smo grešili. Odigrali smo prvu utakmicu posle duže vremena i verovatno nije izgledalo kako treba, ali ne treba da imamo brigu što se sad desila ova utakmica, bolje sada nego na Svetskom prvenstvu - rekao je Tošić posle poraza od Čilea.

On je rekao da igrači treba da ostanu pozitivni i poručio da će sve biti kako treba. Na pitanje šta ga konkretno brine rekao je da ne bi to iznosio javnosti, ali je rekao da tih stvari ima nekoliko.

- Ne mogu da izlazim u javnost i da kažem šta i kako. Tu je selektor da vidi gde smo grešili i da popravimo. Nemamo mnogo vremena, napravićemo dobru analizu da vidimo šta dalje. Imamo još 15 dana do prve utakmice, treba da budemo uzdržani, i vi novinari da ne preterujete sa kritikama i mislim da će to izgledati dobro - kaže Tošić koji kaže da je Srbija u drugom poluvremenu mogla da postigne gol.

- Prvo poluvreme nije bilo nešto posebno, u drugom smo mogli da damo gol, igrali smo otvoreno, iz prekida smo primili gol. Opet gledamo napred, neće taj gol da nas poremeti - dodaje Tošić.

Za saigrača iz odbrane Nikolu Milenkovića kaže da je pred njim velika karijera, te da je u prvoj utakmici zadovoljio, a o igri Srbije da će odbrambeni igrači isprobati narednih dana još nekoliko taktičkih zamisli.

VIDEO: Bane sam otišao pred srpske navijače, oni mu skandirali posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejavu

    4. jun 2018 | 23:45

    Ovaj komentar je već milion puta dat posle razno-raznih poraza i pred bitne utakmice. Stvar je u tome da posle "detaljne analize" uvek bude još lošije! Bolje smenite selektora i da se ili mesto ustupi Italiji ili da idemo bez selektora i time kupite sebi alibi na vreme

  • Bgd

    5. jun 2018 | 08:52

    Čoveče, posle svakog poraza vi nešto analizirate i izvlačite pouke a svaka naredna utakmica gora od prethodne. Ne znam je li te neko obavestio da SP počinje za koji dan, molite se Bogu da Kostarika i Švajcarska budu imali loš dan a o Brazilu neću trošiti reči...

  • Alex

    5. jun 2018 | 09:53

    Najveća briga je što si ti u reprezentaciji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA