≫ 

Kejlor Navas je pakleno čuvao gol Kostarike, ali Rašford je pokazao Orlovima kako da ga "pocepaju" na Mundijalu (VIDEO)

Kostarika je poražena od Engleske u pripremnoj utakmici pred Mundijal sa 2:0

  • 10
Momenat kada je Rašford uputio šut na gol Kostarike; Foto: AP/Tanjug

Prvi rival Srbije na Mundijalu u Rusiji - Kostarika, poražena je od Engleske sa 2:0 u pripremnoj utakmici pred Svetsko prvenstvo.

Gordi Albion je slavio golovima Markusa Rašforda i Dani Velbek. Posebno spektakularan bio je gol fudbalera Junajteda, koji je u 13. minutu "pocepao" mrežu Kejlora Navasa.

Rašford je raspalio po lopti sa preko 25 metara i pogodio same rašlje golmana Kostarike za veliko slavlje navijača na Elan Roudu.

Englezi slave gol Rašforda; Foto: AP/Tanjug

Velbek je u 76. minutu, posle sjajne asistencije Dele Alija glavom zatresao mrežu golmana Kostarike i postavio konačan rezultat.

Kejlor Navas je sjajno branio tokom čitavog meča, u nekoliko navrata je spasio siguran gol i sprečio je Engleze da ubedljivije slave.

Kostarika je bila u podređenom položaju tokom čitavog meča, ali je imala nekoliko dobrih pokušaja, ali je golman Batland bio nesavladiv na golu Engleske.

Utakmica između Kostarike i Srbije na programu je 17. juna od 14 časova u Samari, dok Englezi svoj prvi meč igraju protiv Tunisa 18. juna u Volgogradu od 20.00.

Portugalija je u prijateljskom meču protiv Alžira slavila sa 3:0. Povratak Ronalda doneo je povratak na pobednički kolosek za šampione Evrope. Iako Kristijano nije postigao gol, dao je značajan impuls svojim saigračima, a učestvovao je i asistencijom kod gola Fernandeša.

Dva je postigao Guedeš, a zanimljivo je da su sva tri gola Portugalaca postignuta glavom posle centaršuteva.

Portugalija otvara prvenstvo duelom protiv Španije u Sočiju od 20.00.

Island je takođe igrao pripremnu utakmicu pred Mundijal i remizirao je sa Ganom, koja je u ovom slučaju "glumila" Nigeriju, sa kojom je Island u grupi uz Hrvatsku i Argentinu.

Island je vodio sa 2:0 na poluvremenu golovima Arnasona i Finbogasona, ali je Gana golovima Kasima i Tomasa u drugom delu igre poravnala rezultat.

Svoj prvi meč na Mundijalu Island igra 16. juna od 15 časova.

VIDEO: Supruga najboljeg igrača koji nije otišao na Mundijal pokazala kako izgleda kada se sprema za seks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    8. jun 2018 | 08:06

    Kostarika igra prijateljske sa Engleskom i Belgijom (ozbiljne ekipe) sto znaci da nemaju kompleks i strah od misljenja javnosti ako dozive poraz a mi sa drugom ekipom Cilea i sa Bolivijom koja na normalnoj nadmorskoj visini ne moze nikog da dobije i sa njima imamo problem...mislim da nemamo sta da trazimo na sp pre svega zbog coveka koji glumi selektora

  • MikiRubiroza

    7. jun 2018 | 23:55

    Englezi stvorili vise sansi na utakmici, nego sto cemo mi na celom prvenstvu

  • ДР

    8. jun 2018 | 06:18

    Па, једино да Рашфорд узме наше држављанство....!!!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA