≫ 

Navijač transparentom molio Matića za dres, ali je na kraju meča na isto mesto tribini prišao Bane (VIDEO)

Lep gest Ivanovića, koji je na meču sa Bolivijom upisao svoj 103. nastup i izjednačio rekord Dejana Stankovića

  • 2

Reprezentacija Srbije odigrala je sjajnu utakmicu u Gracu protiv Bolivije u poslednjoj proveri pred Mundijal i slavila je sa 5:1. Orlovi su imali lepu podršku navijača u Austriji, koji su ih u lepom raspoloženju ispratili u Rusiju.

Jedan navijač imao je poseban razlog za zadovoljstvo, pored toga što je uživo gledao pobedu od 5:1 za Srbiju. Naime, on je pre utakmice napravio transparent koji je posvetio Nemanji Matiću, kojim mu je potražio dres.

- Nemanja, legendo! Molim te pokloni mi tvoj dres - napisao je navijač i istakao transparent, koji je bio tu tokom čitavog meča.

Pošto je Matić zamenjen na poluvremenu, nije bio u mogućnosti da mu da dres na kraju meča, ali se na taj deo tribine uputio Branislav Ivanović, koji je dao svoj dres jednom od navijača. Da li je u pitanju baš taj navijač koji je molio Matića, ostaje nam da nagađamo.

Reprezentacija Srbije svoj prvi meč na Mundijalu igra 17. juna protiv Kostarike u Samari od 14 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bale

    9. jun 2018 | 21:32

    ljudi pljujte koliko hocete nista nije slucajno pogotovu ne biti na svetskom prvenstvu,drugo mora da NE pratite reprezentaciju da bi ste videli ko igra protiv maroka ko protiv nigerije cilea ili bolivije.Sve je ocigledno ali ko ne prati i ne zna neke stvari taj i pljuje

  • milano

    9. jun 2018 | 21:22

    Razbiće nas tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA