Jelen ispratio orlove na Mundijal uz pesmu "Pukni zoro" (FOTO) (VIDEO)

Iznenađenje na aerodromu za reprezentativce Srbije uz poruku "Sve što možeš za Srbiju"

  • 6

Brend Jelen Pivo je fudbalskim reprezentativcima Srbije zajedno sa grupom navijača priredio nesvakidašnje iznenađenje na aerodromu "Nikola Tesla i uz zvuke pesme "Pukni zoro" i poruku "Sve što možeš za Srbiju" ispratio orlove na najveći fudbalski spektakl.

Dok su se reprezentativci Srbije spremali za avionski let za Rusiju, popularnu pesmu je na iznenađenje svih prisutnih fenomenalno izveo Nikola Rokvić uz podršku grupe navijača i na taj način poželeo našim fudbalerima srećan put na Mundijal. Okupljeni navijači su ovom prilikom reprezentativcima predali i originalne zastave Srbije uz zelju da se one viore nakon svake utakmice našeg tima.

Foto: Promo

Orlovi, ali i okupljeni građani, nisu krili svoje oduševljenje kada su videli veliki broj navijača i Nikolu koji je zapevao poznati hit koji ovih dana slušamo u reklami za Jelen pivo.

Foto: Promo

Pogledajte uz kakvu su atmosferu ispraćeni naši orlovi:

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    11. jun 2018 | 16:26

    Ovaj Marnkov mali kao da je galamio na nase fudbalere dok je pevao,nadam se da nisu uplaseni otputovali! Srecno-Zivela Srbija!

  • CRNO BELI

    11. jun 2018 | 22:46

    Ajmo momci zgazite ih sve!!!!! Srbija!

  • Voja

    11. jun 2018 | 17:27

    Pukla zora puci ce mo mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA