≫ 

SENZACIJA! Nemci pali u Moskvi, Meksiko srušio svetskog prvaka doktorskom kontrom (VIDEO)

Meksiko rešio da se igra sa svetskim prvakom!

  • 20

Posle adrenalinskog meča i pobede Orlova, fudbaleri Nemačke i Meksika odigrali su prvi meč grupe F, a svetski prvak je srušen sa 1:0 kontrom u prvom poluvremenu!

Šampioni u odbranu trona kreću protiv Meksika. Kvota na Nemce je 1,45, na iks 4,30, a na Meksikance 7,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Nemačka - Meksiko.

Nemci brane svetski tron, osvojen pre 4 godine u Brazilu moćnom igrom, ali nisu se blistavo pokazali u pripremnom periodu, nisu ni na startu Mundijala - daleko od toga!

>>>Matić se sam tukao sa celom klupom Kostarike! Objasnio je zašto je to uradio: Nismo ni mi tako slabi kao što neki misle! (VIDEO)

Sa druge strane, nezgodni Meksikanci su to iskoristili i uspeli su da pokvare planove već na startu.

Presudila je munjevita kontra u 35. minutu!

Inače, drugi meč u grupi igra se u ponedeljak od 14 časova, sastaju se J. Koreja i Švedska.

Nemačka - Meksiko 0:1

(Lozano 35)

Stadion: Lužnjiki Sudija: Alireza Fagani

Nemačka: Nojer, Kimih, Boateng, Humels, Platenhart (od 80. Gomez), Kedira (od 60. Rojs), Kros, Miler, Ozil, Draksler, Verner (od 86. Brant)

Meksiko: Očoa, Moreno, Ajala, Galjardo, Salsedo, Gvardado (od 73. Markez), Erera, Vela (od 58. Alvarez), Lajun, Lozano (od 66. Himenez), Čičarito

Mundijal nije Mundijal bez ibre, pa neka je samo u ulozi gledaoca Foto: Tanjug/AP

TOK MEČA

Nisu Nemci u najboljem raspoloženju došli na Mundijal, nema šampionskog duha iz 2014, što je Meksiko dobro namirisao.

Sa druge strane, Meksikanci su došli na turnir u senci velikog skandala zbog žurke reprezentativaca sa 30 prostitutki, ali se na to potpuno zaboravilo čim je počeo meč sa ekspedicijom Joakima Leva.

Miler nije bio ni blizu ubojitosti iz Brazila Foto: Tanjug/AP

Nije mnogo toga štimalo u ekipi Nemačke, iako je startni tim odličan pojedinačno, Meksiko je u odbrani igrao tvrdo i disciplinovano, a u napadu munjevito i sa jasno podeljenim ulogama u kontrama.

Ređali su se jalovi šutevi Nemaca, sa distance i posle odbitaka, sve dok nije sevnula kontra u 35. minutu.

Na nekih 25 metara od gola Meksika su Nemci izgubili loptu, a nisu stigli ni da trepnu dok su rivali razmenili pasove i došli do gola Nojera.

Zasluženo! Foto: Tanjug/AP

Ostavljen je Nojer na vetrometini i Lozanu je preostalo samo da pošalje loptu u donji ugao gola za erupciju oduševljenja na zelenom delu stadiona.

Malo kasnije, počeli su i Nemci ozbiljnije da prete, zatresla se i prečka pri šutu Krosa, pa je Meksiko na dugu pauzu otišao trljajući ruke.

Ozil je statirao kada je trebalo da blokira šut Foto: Tanjug/AP

U nastavku, potpuno ista priča! Mirno su se i hladnokrvno držali Meksikanci, poput Islanda sa Argentinom, s time da su napred bili daleko opasniji. U dve situacije je Čičarito mogao da udvostruči prednost, jednom je loše dodao Veli, drugi put je probao da iznudi penal umesto da šutira i nije se proslavio.

Zanimljivo je bilo i koliko je Joakim Lev čekao sa izmenama, Meksikanci su sve tri izmene napravili do 74. minuta, dok je Gomez zamenio Platenharta u 80.

Krenuli su Panceri na sve ili ništa, ali s

Navijači Srbije posle spektakularnog gola Kolarova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA