≫ 

Šta li to Krstajić sprema za Švajcarce iza zatvorenih vrata?

Orlovi zatvorili trening dva dana pred meč sa Sajdžijama

  • 26

Pobeda protiv Kostarike emotivno još nije ni arhivirana, a fudbalsku reprezentaciju Srbije za dva dana očekuje novi meč na Svetskom prvenstvu.

Orlovi ce protiv Švajcarske u Kalinjingradu tražiti plasman u drugu fazu Mundijala, a javnost jedva čeka da vidi šta ce to Mladen Krstajić "servirati" svom zemljaku Vladimiru Petkovicu koji sedi na klupi Sajdžija.

Posle prvog kola utisak je da je Saudijska Arabija najgora ekipa na turniru, pa je kvota na pobedu Urugvaja 1,18, a u kombinaciji sa 3+ raste na 1,70. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Urugvaja i Saudijske Arabije.

Krstajić je postavkom protiv Kostarike pokazao da mu trenersko ''neiskustvo'' ne predstavlja veliki problem, a navijači su napokon bili zadovoljni i igrom i prvom postavom Orlova. Najviše idejom da se nigde ne srlja i da se napokon odigra jedna kvalitetna "šahovska partija."

Iranci posle prvog kola prvi na tabeli Grupe B, ali ovde su apsolutni autsjaderi sa kvotom 1,20 na pobedu Španije. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Irana i Španije.

Teren na kom fudbaleri Srbije treniraju Foto: Telegraf

Pripreme za Švajcarsku su počele već u ponedeljak, a da se ozbiljno "kuva" nova taktika govori i podatak da je trening u sredu bio zatvoren za javnost. Upravo to je onaj poslednji, pošto onaj dan pre meča više liči na protokolarni.

Podsetimo, on je po pravilima FIFA otvoren 15 minuta, a u medija centru može da se gleda i uz odložen prenos. Dakle, teško bilo šta može da se sakrije.

>>> Nećemo pasti na provokacije kao sa Albanijom: Srbija gleda samo svoju igru! (VIDEO)

Srbija i Švajcarska će svoje snage odmeriti u petak od 20.00 časova, a Orlovima pobeda znači i plasman u osminu finala. Prema nekim nezvaničnim informacijama, Krstajić će za tu utakmicu napraviti jednu izmenu u startnih 11.

VIDEO: Pogledajte konferenciju fudbalera Srbije pred meč sa Švajcarskom:

VIDEO: Tadić poručio: Uzvratićemo Švajcarcima istom merom

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Rusije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Zuba

    20. jun 2018 | 15:56

    Ko napise jos jedan negativni komantar o reprezentaciji nasoj, da Bog da propao! Toliko od mene

  • Igor Obrenovac

    20. jun 2018 | 16:02

    Krenula je spin masina opet da gleda ko peva, a ko ne peva himnu. Sve to sa jasnim ciljem da se ugura Terzin pulen na krilo umesto Ljajica. Ljajic traje sedam godina u Kalcu, igrao je za najvece italijanske klubove, igrao, a ne sedeo na tribinama i visio na WA@away waspozajmicama. Cisto da ga uporedimo sa konkurencijom. Sta je to on lose odigrao protiv Kostarike? Nije on sprinter, ali smo dobili ono sto nam najvise treba, kontrola lopte i jacina na sredini terena. Postava protiv Kostarike bila je nase najbolje, i onda ajde da udarimo na Ljajica..... Sram vas bilo!

  • bballer

    20. jun 2018 | 16:09

    Mi gubimo ko god da igra.. FIFU drze svajcarci i to je to. Videlo se protiv brazil kako se sudilo. Mi imamo gore da prodjemo 100%.Naravno da zelim da nase pobede..ali to drugi odredjuju jos švaba sudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA