≫ 

Srbi spremaju veliki navijački korteo: Ako ste u Kalinjingradu, evo šta treba da znate pred polazak na meč sa Švajcarskom!

Spremite se za veliki navijački polazak!

  • 8

Navijači Srbije spremaju se za veliki zajednički odlazak na stadionu Kalinjingradu, gde će se igrati meč protiv Švajcarske u petak od 20 časova.

Poznato je da će meč suditi Feliks Brih, ali i da će se zajednički organizovani navijački polazak napraviti od Fan zone u Kalinjingradu, sa polaskom od 17.30.

U ovu fan zonu može stati 15.000 navijača, nalazi se na Centralnom trgu, odakle predstoje  3km šetnje do stadiona gde će se igrati meč 2. kola grupe E.

Foto: Ruta do stadiona

Mladen Krstajić sprema iznenađenje Švajcarcima, Dušan Tadić zna kako treba igrati protiv Šaćirija, a među Orlovima već vlada dobra atmosfera.

Nadajmo se da će im navijači biti dodatni vetar u leđa! Očekuje se veći broj navijača iz Nemačke i obližnjih država, ipak je Kalinjingrad kao eksklava bliži nego Samara, gde se igralo protiv Kostarike.

U grupi E, Srbija ima tri boda, Švajcarska i Brazil po 1, Kostarika je na nuli.

VIDEO Tadić: Znamo temperament našeg naroda pa videćemo koliko će euforija da traje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA