≫ 

Ceo svet se smeje Pepeu: Ispao je tragikomičan foliranjem, koje je još više razbesnelo Marokanca (VIDEO)

Veliki blam Pepea...

  • 6

Ozloglašeni defanzivac reprezentacije Portugalije, Pepe, pokušao je iscenira situaciju za crveni karton nakon što ga je kapiten reprezentacije Maroka, Benatija, potapšao po ramenu.

Nakon što je osetio ruku Benatije na svom ramenu, Pepe se stropoštao na zemlju i krenuo da se hvata za glavu, ali je i sam shvatio u tom trenutku da izgleda urnebesno smešno pa je istog momenta ustao i otpočeo raspravu sa Benatijom.

Pepe važi za veoma čvrtsog i pouzdanog defanzivca, ali je takođe igrač poznat po brutalnim startovima, kao i po glumi i tetralnošću prilikom kojih može da iznudi kaznu za protivničke igrače.

VIDEO - Grmi Ceca u slačionici Orlova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    20. jun 2018 | 17:27

    Najljigaviji lik u istoriji fudbala....

  • Petarns.66

    20. jun 2018 | 17:23

    Retko vidjeno bezobrazno stvorenje!

  • Miloje

    20. jun 2018 | 17:34

    To je Murinjova škola iz Reala...Svi igrači Reala padaju na isti uvežban način. Posle i najmanjeg dodira padaju , kao Ronaldo protiv Španije , za penal i slobodnjak (dva gola!!!) što je ponovio i danas protiv Maroka za slobodan udarac. Ili se poput ovog odvratnog Pepea , hvataju za lice i padaju na travu...Prednjače i Ramos, Karvahal, Kros, Kazemiro, Marselo... Jedino su ok Modrić i Varan, donekle Bejl i Benzema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA