≫ 

Najvažnija molba fudbalera Srbije navijačima pred duel sa Švajcarskom!

Fudbalski savez Srbije i svi članovi našeg nacionalnog tima imaju specijalnu molbu za sve navijače u Kalinjingradu

  • 2

Fudbaleri Srbije dan pred istorijski duel sa Švajcarskom na Mundijalu u Rusiji, zamolili su navijače koji će biti na stadionu u Kalinjingradu samo jednu stvar. Da navijaju fer i pošteno.

Prenosimo saopštenje FSS u celosti:

Krstajić povukao istorijski potez pred SP: Da li je ovo razlog dobre atmosfere u reprezentaciji Srbije?

- Sve one navijače čije srce kuca za uspeh našeg najboljeg nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Rusiji, molimo da u važnom meču koji naša Srbija igra protiv Švajcarske, u petak 22.juna na stadionu u Kalinjingradu, navijaju u duhu fer pleja i pravila koja ne krše dostojanstvo fudbalske igre.

- Zbog visokog rizika koji nosi duel sa selekcijom Švajcarske, molimo navijače da se pridržavaju uputstava i obaveštenja od strane domaćina šampionata, koji od prvog dana prvenstva daje posebnu podršku i iskazuje veliko poštovanje prema našim navijačima. Razlog više da na isti način uzvratimo bratskom ruskom narodu kako bi na taj način dali veliki doprinos njihovom naporu da Mundijal u Rusiji učine do sada najbolje organizovanim šampionatom.

Navijači Srbije sa obeležjima Foto: MN Press

- Zbog svega navedenog molimo naše navijače da ne unose na stadion transparente sa uvredljivim sadržajem koji bi povredio bilo čiji integritet,odnosno da uz sebe imaju samo zvanične navijačke rekvizite Fudbalskog saveza i zastave države Republike Srbije.

-Budimo svi ujedinjeni kao što su to naši igrači na terenu, ne odgovarajmo na moguće provokacije, pokažimo svetu da smo ljudi koji ovu igru ne zloupotrebljavaju u političke i bilo koje druge svrhe. Za Srbiju i zbog Srbije.Za uspeh koji svi zajedno želimo! Vidimo se u Kalinjingradu!

VIDEO: Dušan Tadić ima poruku za Švajcarce: Uzvratićemo im istom merom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA