≫ 

Obara se humanitarni rekord? Dres Mitrovića uhvaćen u Rusiji dostigao neverovatnu vrednost, cena skače iz minuta u minut! (FOTO)

Licitacija traje još skoro 10 dana, pa cena može samo da nastavi da raste

  • 3

Navijač Srbije koji je u Samari posle meča sa Kostarikom uhvatio dres Aleksandra Mitrovića, održao je obećanje i dao je dres na humanitarnu aukciju, a čitav iznos od njegove prodaje biće doniran organizaciji Srbi za Srbe, za pomoć ugroženom srpskom narodu.

Vojin Cucić je posle utakmice u Samari vratio za Srbiju, a sa sobom je doneo i vrednu uspomenu, koje se ipak odrekao, u zamenu za nešto mnogo humanije.

- Mislio sam da sam uhvatio nešto da poklonim sinu, ali će biti na aukciji i sav novac ide za Srbi Za Srbe nekome je potrebnije Mitrovićev dres pravo u ruke - napisao je Cucić na svom profilu na Fejsbuku posle utakmice sa Kostarikom.

Dres je od četvrtka stavljen na javnu aukciju, a za jedan dan dostigao je neverovatnu vrednost od 70.000 dinara! Samo nekoliko minuta kasnije stigla je cena od 80.000 dinara, a ubrzo je ona došla i do 100.000 dinara!

Aukcija je aktuelna do 1. jula, pa nema sumnje da će cena nastaviti da raste, a ukoliko humani građani nastave da se nadmeću u ovom stilu kao i prethodnog dana, mogli bismo da očekujemo i humanitarni rekord kada je prodaja dresa u pitanju.

Ukoliko i sami želite da se priključite aukciji, ovde možete da pogledajte dres, kao i da licitirate.

Orlovi u petak od 20 časova igraju svoj novi meč na Mundijalu, ovoga puta protiv Švajcarske, a nema sumnje da će cela nacija biti uz njih.

Pobeda znači i odlazak Srbije u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Neće biti lako o čemu svedoči i kvota 2,65 na keca. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Srbija – Švajcarska.

VIDEO: Ovako izgleda stadion na kom će Srbija igrati protiv Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA