≫ 

Besni Argentinci gazili Hrvate na podu: Pojavio se snimak šokantne tuče navijača u hodniku stadiona posle utakmice! (VIDEO)

Temperamentnim Gaučosima teško je pao poraz od "Kockastih"

  • 25

Fudbalska reprezentacija Argentine doživela je debakl od Hrvatske i na ivici je ambisa i na korak od ispadanja sa Mundijala.

Nadali su se njihovi navijači osvajanju Mundijala, došli su u Rusiju u fantastičnom raspoloženju, pravili su feštu na ulicama Moskve u prvim danima Svetskog prvenstva, a onda su doživeli dva teška šamara. Prvo protiv Islanda, a zatim i nokaut protiv Hrvata.

>>> Grmele ustaške pesme u svlačionici Hrvata: Bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji! (VIDEO)

Nakon meča besni navijači Argentine, želeli su da iskale bes, prvo su to uradili na treneru Horheu Sampaoliju, a kao žrtve su im poslužili i pojedini navijači Hrvatske koji su im se našli na putu.

Na snimku koji se pojavio iz hodnika stadiona u Nižnjem Novgorodu vidi se da su navijači Argentine okružili dvojicu Hrvata i nemilosrdno su ih tukli, pa čak i šutirali dok su bili na podu.

Posle reakcije nekoliko razumnih Argentinaca prestalo se sa udaranjem navijača koji su bili na podu, a ubrzo je snimak i završen.

Hrvati su posle pobede nad Argentinom došli do svog šestog boda i najverovatnije će biti 1. u grupi D, možda već posle utakmice Island - Nigerija.

Kvote za taj meč su skoro izjednačene, iako je Island u prvom kolu ostavio bolji utisak. Dvojka vredi čak 2,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Nigerija – Island.

VIDEO Argentina se posramljeno vraća kući:

VIDEO Oni su razbili Gaučose:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlad

    22. jun 2018 | 12:53

    Ovi hrvati gde god da se pojave dobiju batine...

  • brana

    22. jun 2018 | 13:48

    Gde su idioti koji se raduju hrvatskim pobedama?!Gledam juce i ne verujem,trecina kafica se raduje golovima Hrvata???Neki klinci zbog kladionice a neki"pristojni"momci jer su mnogo dobri i pametni i sire ljubav i mir u svetu pa eto tako zaborave ko su Hrvati i sta nam misle pa se raduju njihovim uspesima!Procitali ste sta njihovi igraci pevaju u svlacionici!?Nije njima bitna pobeda i pesma fudbaka,njima se svaki trenutak slavlja pretvara u ono sto ih opterecuje a to je mrznja prema Srbima!Mislite idioti o tome!

  • Milan

    22. jun 2018 | 11:54

    Cini mi se da je ujak prvi krenuo pa popio batine. Kako god, kvalitetan snimak. Steta sto je kratak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA